ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μέγα σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί η ΑΕΚ!

Μέγα σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί η ΑΕΚ!

Τα είδε όλη η Ελλάδα και θα είναι σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθεί η ΑΕΚ!  Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στην «ΟΠΑΠ Αρίνα», είχαμε πολλά γεγονότα που... οδηγούν σε τιμωρία της έδρας της.

Αν σε παιχνίδι του Ολυμπιακού είχαμε για αρκετά λεπτά καθυστερημένη έναρξη, τότε θα διαβάζαμε ήδη τις πιθανές τιμωρίες του πρωταθλητή Ελλάδας. Και πού ξέρετε, μπορεί να διαβάζαμε για πολλοστή φορά ακόμη και σενάρια... υποβιβασμού.

Δεν θα ήταν πρώτη φορά, άλλωστε. Τόσα και τόσα έχουν γράψει. Τώρα που στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός  είχαμε τουλάχιστον λεπτά καθυστερημένη σέντρα στο παιχνίδι, διαβάσαμε μόνο για την... καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Άναψαν δεκάδες καπνογόνα που δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα και αυτή άργησε πολύ να καθαρίσει σε βαθμό που να μπορεί να γίνει το ματς. Μάλιστα, είχαμε αρκετές διακοπές στο ματς, ενώ το αξιοσημείωτο της «φιλόξενης» Οπαπ Αρίνα ήταν και το βαρελότο που πέταξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ και τραυμάτισαν τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Μπρινιόλι, αλλά και την εισβολή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο μετά την λήξη της αναμέτρησης.

 Εδώ, που έχουμε και ρίψη καπνογόνων και ρίψη βαρελότων, θα έχουμε τιμωρία της ΑΕΚ;

Ήρεμα ρωτάμε. Και περιμένουμε με... περιέργεια τι θα αποφασίσουν... Πάντως, θα είναι σκάνδαλο αν δεν τιμωρηθούν!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ