Μείωσε κι άλλο την απόσταση και αρχίζουν να το(ν) νιώθουν περισσότερο!(photo)
Όποιος είπε ότι «το πρωτάθλημα τελείωσε», μάλλον βιάστηκε να ξεγράψει τον… βασιλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Με τρίτη συνεχόμενη νίκη, διαστήματα εκρηκτικού ποδοσφαίρου, απίθανες εμπνεύσεις, γκολάρες, και τον κόσμο να δίνει έξτρα ώθηση, ο Ολυμπιακός με το επιβλητικό 4-0 επί του Βόλου «φώναξε» ότι το μήνυμα ελήφθη και η μάχη θα συνεχιστεί, με… το μαχαίρι στα δόντια, μέχρι τέλους.
Το -12 έγινε -7. Δεν... έγινε και κάτι, προφανώς. Έχει δρόμο μπροστά η σεζόν και ο Ολυμπιακός οφείλει να κοιτάζει μόνο την ομάδα του και πώς θα καταφέρνει να παίρνει κάθε φορά τη νίκη. Μόνο έτσι θα καταφέρει στο τέλος να μαζέψει κι άλλο τη διαφορά και να μπει για τα καλά στη μάχη του τίτλου.
Στους επτά βαθμούς η απόσταση του Ολυμπιακού από την κορυφή και θα ήταν ακόμη μικρότερη αν δεν είχαν συμβεί κάποια γεγονότα, αν δεν του είχαν στερήσει βαθμούς, αν δεν είχε δώσει κι εκείνος δικαιώματα.
Όπως και να’χει συνεχίζουμε την «αντεπίθεση»!









