ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όμαδα και κόσμος έστειλαν μήνυμα επιστροφής!

Όμαδα και κόσμος έστειλαν μήνυμα επιστροφής!

Ο Ολυμπιακός είναι ξανά εδώ. Πήρε τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα με τεσσάρα στην έδρα του Βόλου και μπήκε για τα καλά στη διεκδίκηση του 48ου πρωταθλήματος, έχοντας πλέον πολύ καλή ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για συνέχεια του νικηφόρου σερί και φυσικά επιστροφή στην κορυφή!

Ο Θρύλος στοχεύει μόνο στην κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Δεν βολεύεται με δεύτερες και τρίτες θέσεις, όπως κάτι άλλοι που βλέπουν μόνο «ερυθρόλευκη» πλάτη τις τελευταίες δεκαετίες. Οι Πειραιώτες πιστεύουν στην ανατροπή και πολύ περισσότερο απ’ όλους το πιστεύει ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας, μαζί με 15.000 «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει επιστρέψει, με τους «απέναντι» να... τρέμουν ήδη! Τόσο η ομάδα όσο και ο κόσμος έστειλαν μήνυμα, για νέες επιτυχίες, σε μία εικόνα βγαλμένη από παλιό Καραϊσκάκη! Ο Θρύλος δεν έχει να φοβάται τίποτα, ενόψει της συνέχειας, αυτοί που πρέπει να τον φοβούνται είναι οι «εξυγιαντές», οι οποίοι τον είχαν... ξεγράψει.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ