ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To MEGA για το εμφατικό «διπλό» του Θρύλου στον Βόλο (video)

To MEGA για το εμφατικό «διπλό» του Θρύλου στον Βόλο (video)

Ο Ορμπελίν Πινέδα σκόραρε το μοναδικό γκολ στο αθηναϊκό ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού και μείωσε τη διαφορά της ΑΕΚ από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς.

Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά το πλασέ του Ιωαννίδη χτύπησε στο δοκάρι. Στην αντεπίθεση, ο Πάολο Φερνάντες κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Σένκεφελντ, αλλά ο Μπρινιόλι απέκρουσε την εκτέλεση του Λιβάι Γκαρσία.

Ένας άτυχος 57χρονος θεατής υπέστη ανακοπή καρδιάς και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

O Ολυμπιακός πέρασε σαν πρωταθλητής από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, επικρατώντας 4-0 του Βόλου και πλησιάζοντας περισσότερο στην πρώτη θέση. Ο Μπιελ άνοιξε το σκορ στο 7’ με χτύπημα πέναλτι, ο Ινμπόμ διπλασίασε τα τέρματα των ερυθρολεύκων στο 22’ και ο Μακαμπού έκλεισε το πρώτο ημίχρονο πετυχαίνοντας το 3-0. Ο Ελ Αραμπί διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 78’.

Αντίδραση έβγαλε ο Άρης και επικράτησε 3-0 του Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν στο ημίχρονο με τα γκολ του Μανού Γκαρσία στο 19’ και του Φαμπιάνο στο 32’. Ο Καμάτσο στο 90’ πέτυχε το τελευταίο τέρμα της βραδιάς.

Στο Περιστέρι, μόλις στο 2′ ο Ιωνικός έμεινε με δέκα παίκτες, από την ανατροπή του Κιάρτασον από τον Τσίμπσαχ στην περιοχή. Ο Κιάρτασον εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το 1-0. Στο 61’ ο Ροτάριου σε κενή εστία, διαμόρφωσε το 2-0.

Πριν τελειώσει το παιχνίδι, ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του Μακεδόνα ρέφερι Παπαδόπουλου.

Πηγή: Megatv.com

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ