ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο κυρίαρχος Θρύλος που αποκτά ταυτότητα και επιστρέφει!

Ο κυρίαρχος Θρύλος που αποκτά ταυτότητα και επιστρέφει!

Σαν... σίφουνας πέρασε από το Πανθεσσαλικό και ο Ολυμπιακός, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά φέτος τρεις συνεχόμενες νίκες. Μαγική η ατμόσφαιρα στο Πανθεσσαλικό από 15.000 χιλιάδες φίλους των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι είδαν την ομάδα τους να διευρύνει το ρεκόρ στην επαρχία.

Σίγουρα ο  Μίτσελ  θα έτριβε τα χέρια του μετά από τέτοια πειστική εμφάνιση. Κάποια στιγμή ο Θρύλος θα έβρισκε τον τρόπο να λύσει τα λάθη του καλοκαιριού με τις συνεχόμενες αλλαγές προσώπων στην ενδεκάδα και αυτό έχει συμβεί πλέον.

Ο Ισπανός παρέταξε την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ιωνικό και πρόκειται για κάτι… πρωτόγνωρο για τα φετινά στάνταρ της ομάδας. Το γεγονός ότι αποκτάνε ταυτότητα δεν φαίνεται μόνο στα… γραπτά, αλλά και στο χορτάρι, όπου η τριπλέτα, Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ συνεργάζεται με κλειστά μάτια, κάνοντας ελκυστικό, αλλά και πιο ουσιαστικό τον Ολυμπιακό.

Επίσης, ανάλογη συνοχή βρίσκουμε στις υπόλοιπες θέσεις και με το δίδυμο Εμβιλά- Ίνμπομ Χουάνγκ, οι οποίοι είναι οι δύο «κολώνες» της  «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμής, ενώ αρχίζει να κλείνει η μεγαλύτερη «πληγή» έως τώρα στη σεζόν. Η άμυνα, όπου ήταν ο φετινός αγωνιστικός εφιάλτης των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο 59χρονος τεχνικός έχει καταλήξει στο δίδυμο Παπασταθόπουλου-Ντόι. Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε πολύ κόντρα στον Βόλο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι Πειραιώτες κράτησαν το «μηδέν» σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι.

Όλα αυτά, αποδεικνύουν ότι μεταμόρφωση του Ολυμπιακού, έχει ξεκάθαρα την «σφραγίδα» του Μίτσελ. Μίας ομάδας, που βελτιώνεται, γίνεται ξανά κυρίαρχη, βρίσκει κορμό, προσφέρει θέαμα, «φτιάχνει» ξανά τον κόσμο της και δείχνει πως έχει οξυγόνο, πως είναι ζωντανή στο πρωτάθλημα, αλλά έχει ακόμα δρόμο μπροστά της.

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ