ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Φάκελος «αριστερός μπακ»: Τα δεδομένα με Λάτο, Σουάζο και Ρεάμπτσιουκ

Φάκελος «αριστερός μπακ»: Τα δεδομένα με Λάτο, Σουάζο και Ρεάμπτσιουκ

Ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση αριστερού μπακ, όσον αφορά την μεταγραφική του ενίσχυση εντός του Ιανουάριου. Τα δεδομένα είναι λίγο-πολύ γνωστά, ωστόσο οι εξελίξεις «τρέχουν» διαρκώς. Κάτι το οποίο σημαίνει πως όλα αλλάζουν και μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

Σύμφωνα με τα υπάρχουν και τελευταία δεδομένα, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών στον Τόνι Λάτο. Ο αριστερός μπακ της Βαλένθια έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις πως θα υπολογίζεται ως βασικός στον Θρύλο, εφόσον πιάσει λιμάνι, την ώρα που έχει μπει τέλος στο δισταγμό του να αφήσει την Ισπανία. Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να πει το «ναι» η Βαλένθια, η οποία αν δεν παραχωρήσει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, τότε θα τον χάσει ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ολυμπιακός, πάντως, επιμένει και θέλει να τον αποκτήσει τώρα, όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Onda Cero», το πρωί της Τρίτης.

Από την άλλη, όσον αφορά τον Σουάζο, η υπόθεση του Χιλιάνου μπακ φαίνεται να είναι πολύ πιο απλή. Οι Πειραιώτες τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του 25χρονου οπισθοφύλακα και θα ενεργοποιήσουν τη συμφωνία, αν και εφόσον ο Λάτο δεν μπορέσει να έρθει. Βέβαια, ο Ισπανός μπακ της Βαλένθια αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό ή καλύτερα για τον Μίτσελ.

Κλείνοντας, η Μπολόνια επιθυμεί την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αλλά για να μπορέσει να αποκτήσει τον κορυφαίο Μολδαβό ποδοσφαιριστή για το 2022, θα πρέπει να ικανοποίησει τα οικονομικά «θέλω» του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, η ιταλική ομάδα θα πρέπει να δώσει 5 εκατομμύρια ευρώ ή να συμφωνήσει για ένα πόσο τώρα, με δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας προτιμούν την πώλησή του. Την ίδια ώρα στο... κόλπο για την απόκτηση του Όλεγκ φέρεται να έχει η Στρασμπούρ.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ