ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ούτε τα προσχήματα! Όρισαν τον Βάτσιο!

Ούτε τα προσχήματα! Όρισαν τον Βάτσιο!

Αυτός δεν είναι αρχιδιαιτητής αλλά.. γραφείο ασυλίας! Εκεί που με Μπένετ νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα, τελικά διαπιστώνουμε ότι ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα ορίζοντας τον Αριστείδη Βάτσιο (Δυτικής Αττικής) τέταρτο στον αγώνα ρεβάνς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Αρης-Λεβαδειακός. Δηλαδή, για την αποβολή-αίσχος στο ματς Ολυμπιακός Β'-Κηφισιά τού κάνουν ορισμό- ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη αντί να τον στείλουν σπίτι του.

Θυμίζουμε ότι στον αγώνα της Σούπερ Λίγκας 2 Ολυμπιακός Β'-Κηφισιά ο Βάτσιος μετέτρεψε σε κόκκινη κάρτα να απρόσεκτο μαρκάρισμα του Κωστή στον Ταλάλ, στο 22', ενώ νωρίτερα δεν είχε δείξει κίτρινες κάρτες σε σκληρά μαρκαρίσματα παικτών της Κηφισιάς. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει ο κόσμος και ο Ολυμπιακός Β' να αποχωρήσει από τον αγώνα μετά από απαίτηση των φιλάθλων του.

Ο Μπένετ εκτέθηκε για μια ακόμη φορά και εκθέτει, για πολλοστή φορά, τις FIFA, UEFA που τον εισηγήθηκαν για να... φτιάξει τη διαιτησία.

Αυτά τα μέτρα θα παίρνουν για τις κακές διαιτησίες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος; Κατά τα άλλα βγάζουν ανακοινώσεις!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ