ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θετικός ο Λάτο, αλλά η Βαλένθια...

Θετικός ο Λάτο, αλλά η Βαλένθια...

Σε αρκετά προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Γκάμπριελ Σουάζο δείχνει να είναι ο Ολυμπιακός, που θέλει να ενισχυθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας του. Ωστόσο, το θέμα έχει πολύ... ψαχνό. Οι «ερυθρόλευκοι», ακόμη και αν αποκτήσουν τον Χιλιάνο οπιθοφύλακα, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουν να παλεύουν για την απόκτηση του Τόνι Λάτο από τη Βαλένθια, σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Θρύλος έχει καταθέσει τη δική του πρόταση στον 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι θετικός στο να πιάσει λιμάνι. Ωστόσο, η Βαλένθια κάνει... παιχνίδια. Οι «νυχτερίδες» τονίζουν πως το ρόστερ τους είναι ελλιπές, λόγω τραυματισμών, δίχως ωστόσο να αναφέρεται αυτό για τη θέση του Λάτο, ενώ λέγεται ότι θα πρέπει πρώτα να αγοράσουν κάποιον παίκτη, για να παραχωρήσουν τον Ισπανό μπακ στον Ολυμπιακό.

Όπως καταλαβαίνετε, η ισπανική ομάδα δεν βιάζεται, ούτε την νοιάζει να πουλήσει άμεσα τον Λάτο, ο οποίος μπορεί να φύγει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάθε άλλο. Η Βαλένθια προσπαθεί να κάνει δύσκολη τη... ζωή του Ολυμπιακού και 25χρονου ποδοσφαιριστή, κρατώντας στάση αναμονής.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, είναι διατεθειμένος να περιμένει, αλλά όχι για πολύ. Θα κάνει τις κινήσεις του για να κλείσει άμεσα την μεταγραφή του Σουάζο και από εκεί και πέρα θα δει μεγαλύτερη ηρεμία το θέμα Λάτο, ακόμη και αν αυτό πάει για το καλοκαίρι, όπου ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα είναι ελεύθερος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ