ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το μεγάλο κέρδος του Μίτσελ!

Το μεγάλο κέρδος του Μίτσελ!

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε αρκετά θετικά στοιχεία, στο ματς κυπέλλου, αλλά και αρκετές αδυναμίες. Λογικό βεβαίως, αφού ο Μίτσελ προχώρησε σε εκτεταμένο ροτέισον, το οποίο βεβαίως του έδωσε τη δυνατότητα να ξεκουράσει παίκτες και να τσεκάρει άλλους.

Αυτό αποτελεί μια ακόμη απόδειξη του βάθους του ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος προσπαθεί μια ομάδα με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Πολλές και ποιοτικές λύσεις. Και αυτό το ροτέισον, στο Περιστέρι, ήταν ένα πραγματικά μεγάλο κέρδος! Ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς κανέναν από τους βασικούς του, των τελευταίων αγώνων, στο Περιστέρι, με το μυαλό στο ματς πρωταθλήματος.

Ο 59χρονος τεχνικός, στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται πως έχει κατασταλάξει σε μία ενδεκάδα και αναλόγως με τις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου, πραγματοποιεί μία έως δύο μικροαλλαγές.

Οι παίκτες της βασικής ενδεκάδας στο ματς με τον Βόλο, δεν έπαιξαν καθόλου στο Περιστέρι, γεγονός το οποίο τους έδωσε τη δυνατότητα να πάρουν ανάσες, ενόψει του δυνατού αγώνα με τον Άρη, την Κυριακή, στο Καραϊσκάκη…

Όλοι οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται ανάσες. Δεδομένο, ειδικά με βάση το πρόγραμμα που ακολουθεί, με τον Ολυμπιακό  να παίζει Τετάρτη – Κυριακή για τα παιχνίδια πρωταθλήματος και Κυπέλλου, ήταν επιτακτικά αναγκαίο το ροτέισον στο χθεσινό ματς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ