ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το βαρύ πρόγραμμα και η διαχείριση του Μίτσελ

Το βαρύ πρόγραμμα και η διαχείριση του Μίτσελ

Το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν επικεντρωθεί πλέον στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Άρη στο Καραϊσκάκη (15/1), για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι», έχοντας πλέον την ψυχολογία στα ύψη μετά τη σπουδαία εμφάνιση και την επιβλητική νίκη επί του Βόλο στον Πανθεσσαλικό (4-0), αλλά και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, υποδέχονται τον Άρη, με στόχο την 4η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στο φετινό πρωτάθλημα ο Θρύλος δεν έχει την πολυτέλεια για απώλειες και πρέπει να εμφανιστεί ακόμα πιο σοβαρός από εδώ και πέρα.

Οι Πειραιώτες στην «μάχη» για το νταμπλ, έχουν μπροστά τους ένα βαρύ πρόγραμμα τις προσεχείς τρεις εβδομάδες, καθώς σε αυτό το διάστημα θα δώσουν έξι αγώνες, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και ο Μίτσελ θα χρειαστεί να αξιοποιήσει όλο το ρόστερ, κάνοντας την κατάλληλη διαχείριση.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες, θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στο Καραϊσκάκης την Κυριακή 15/1 για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη 18/1 για το Κύπελλο, θα παίξουν με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή 22/1 για το πρωτάθλημα, θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα ρεβάνς στο Κύπελλο με τον Άρη -λογικά, την Τετάρτη 25/1, διότι δεν έχει οριστεί-, θα υποδεχτούν τον ΟΦΗ στον Ναό την Κυριακή 29/1 για το πρωτάθλημα και στην συνέχεια, θα πάνε στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί την Κυριακή 5/2.

Όπως βλέπει κανείς, ο Θρύλος έχει ένα βαρύ πρόγραμμα, αλλά αυτή η ομάδα είναι μαθημένη και έτοιμη για κάθε δυσκολία και ο Μίτσελ και οι παίκτες σκέφτονται κάθε φορά μόνο το επόμενο παιχνίδι, με αρχής γενομένης το ματς της Κυριακής κόντρα στον Άρη, όπου «βλέπει» μόνο νίκη.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ