ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε ετοιμότητα για Άρη ο Σαμασέκου

Σε ετοιμότητα για Άρη ο Σαμασέκου

O Nτιαντιέ Σαμασέκου, ένα από τα μεγάλα «κέρδη» του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα,. Ο χαφ από το Μάλι, ο πιο ακριβός σε αξία ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος, ο οποίος κοστολογείται στα 12 εκατ. ευρώ και ένας από τους καλύτερους της περσινής σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, δεν θα μπορούσε να είναι ένας ακόμα παίκτης για να… γεμίσει το ρόστερ του ο Μίτσελ. Αλλά ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας. Και αυτό σιγά, σιγά, αρχίζει να φαίνεται και στο γήπεδο.

Ο «Σαμ» αποκτήθηκε - «πακέτο» με τον Μπακαμπού- εκείνο το βράδυ στα μέσα Σεπτεμβρίου, όπου ο Ολυμπιακός γνώρισε «βαριά» εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Φράιμπουργκ και έτσι η «μετακίνηση» του στο λιμάνι «επισκιάστηκε» ως ένα σημείο από τα όσα συνέβησαν σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν μπήκε στη λίστα για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ είχε και την… ατυχία να «πέσει» πάνω σε ένα δίδυμο που δε «σπάει» στη μεσαία γραμμή. Αυτό του Χουάνγκ Ινμπεόμ και του Γιαν Εμβιλά, οι οποίοι έχουν «δέσει» εξαιρετικά στο κέντρο και ο Μίτσελ δεν τους… βγάζει εύκολα από το γήπεδο. Ο Αφρικανός μέσος, έχει ήδη παίξει στο πλευρό όλων των μέσων της ομάδας. Και του Νοτιοκορεάτη μέσου, όπως και του Εμβιλά και των Κασάμι και Μπουχαλάκη, είτε λίγο είτε πολύ και δείχνει… διατεθειμένος να αναλάβει τη «βρώμικη δουλειά». Αυτή που έκανε και στο Περιστέρι, όπου έπαιξε για δεύτερη μόλις φορά βασικός εφέτος με τα «ερυθρόλευκα». Η πρώτη ήταν στα τέλη Οκτωβρίου με την Λαμία.

Ήδη, μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ντιαντιέ Σαμασέκου έχει παίξει περισσότερα λεπτά, συγκριτικά με αυτά που πρώτου «μισού».  Στα 116΄ «σταμάτησε» πριν τη διακοπή του Κατάρ, ενώ τώρα έχει φτάσει στα 158΄, αγωνιζόμενος σε όλα τα ματς πλην «Ζωσιμάδων». Στα ματς με τον Άρη, ο «Σαμ» θα πάρει δεδομένα χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα, ένα απρόοπτο με τον Εμβιλά, στην τελευταία προπόνηση (ενοχλήσεις στη γάμπα) θα μπορούσε να τον βάλει και στο αρχικό σχήμα απέναντι στον Άρη, αν και ο Γάλλος χαφ είναι… σκληρό καρύδι και οι πιθανότητες παραμένουν με το μέρος του.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ