Πέμπτη στις 10:00

Πέμπτη στις 10:00

Το δεύτερο και τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει την Πέμπτη (18:30) ο Ολυμπιακός. Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Βάκερ Ίνσμπουργκ στο γήπεδο που γυμνάζονται καθημερινά στο Λάνγκεφελντ, στο "Sportzentrum". Παρόλα αυτά, το πρωί θα γίνει κανονικά προπόνηση.

Είναι περίοδος προετοιμασίας και η δουλειά είναι συνεχής, γιατί ο χρόνος δεν είναι… σύμμαχος για τους "ερυθρολεύκους", με δεδομένο ότι 26-27 Ιουλίου έχουν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Βίκτορ έχει προγραμματίσει προπόνηση για τις 10:00 όπου και θα συνεχίσει τη δουλειά με τους παίκτες του. Περιμένοντας να δει την κατάσταση των Φορτούνη και Ντα Κόστα που την Τετάρτη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Ερωτηματικό και ο Φιγκέιρας που χθες δεν προπονήθηκε, καθώς ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο και έκανε θεραπεία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ