ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον... τρέμουν!

Τον... τρέμουν!

Την τέταρτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα έκανε ο Ολυμπιακός, κόντρα σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο όπως ο Άρης, στο πρώτο απαιτητικό και δυνατό ματς του 2023. Ένα πολύ καλό διάστημα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και το γκολ του Μασούρα έδωσαν στον Θρύλο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να συνεχιστεί η αντεπίθεση, με στόχο την μεγάλη ανατροπή και την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος.

Το γεγονός όμως πως ο Ολυμπιακός έχει «χτίσει» σερί νικών έχει ήδη αρχίσει να αγχώνει αρκετά τις ομάδες της «εξυγίανσης», οι οποίες τον... τρέμουν και χρειάζονται μούφα πέναλτι στο 90’+5 για να κερδίσουν και να αλλοιωθεί για ακόμη μία φορά το πρωτάθλημα υπέρ τους. Βλέπουν ότι ο βασιλιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ανακάμψει και πως επί ίσοις όροις θα τους «πατήσει» ξανά. Για αυτό πάει και το σπρώξιμο σύννεφο...

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και τους «φοβίζει». Τρέμουν στην ιδέα να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα, με τη διαφορά να μην μειώνεται στους πέντε βαθμούς, όπως έπρεπε, το βράδυ της Κυριακής, αλλά να παραμένει στους επτά... Κι αυτό, διότι ο Τσαγκαράκης έκανε «δώρο» ένα ακόμη... πέναλτι στον Παναθηναϊκό, για να πάρει μια άδικη νίκη και να συνεχίσει την... πορεία του σε ένα πρωτάθλημα… παρωδία.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ