ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Μασούρας έφτασε τον «Ρίμπο»!

Ο Μασούρας έφτασε τον «Ρίμπο»!

Την Πρωτοχρονιά ο Γιώργος Μασούρας έγινε 29 ετών και παράλληλα συμπλήρωσε τετραετία στον Ολυμπιακό. Εξακολουθεί να τον βγάζει… ασπροπρόσωπο, όπως στο χθεσινό ματς με τον Αρη. Ο διεθνής άσος του Θρύλου συνεχίζει να ανεβάζει το στάτους του στην ιστορία του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, η έμπνευση του Μίτσελ να ρίξει τον Μασούρα με τη σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο, μετά από 45 λεπτά χωρίς φάση και παράλληλα να απελυθερώσει τον Χάμες Ροντρίγκες ήταν το κλειδί που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Άρη και έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό με 1-0.

Ο Μασούρας, «δήμιος» του Άρη που βλέπει τα κιτρινόμαυρα και κάτι παθαίνει, καθώς έχει σκοράρει οκτώ φορές απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σε 15 αγώνες, έκρινε το ντέρμπι με το γκολ σε 50 δευτερόλεπτα. Το γούρι του Μασούρα διέλυσε τη γκίνια στο σκοράρισμα κι αυτό φάνηκε άλλωστε στον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε τόσο έξαλλα.

Mάλιστα, με το χθεσινό γκολ, έφτασε τα 36 με τη φανέλα του στη Super League 1 κι έπιασε στην 24η θέση του πίνακα των σκόρερ του συλλόγου τον Ριβάλντο. Φυσικά, έχει πολύ περισσότερες συμμετοχές απ’ τον Παγκόσμιο Βραζιλιάνο παικταρά (121 έναντι 70), αλλά και μόνο αυτό το γεγονός είναι αξιοσημείωτο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ