ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στόχος και το Κύπελλο!

Στόχος και το Κύπελλο!

Στη «μάχη» των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται απόψε ο Ολυμπιακός, στο Καραϊσκάκη. Μία εβδομάδα μετά την πρόκριση επί του Ατρόμητου, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στις 19:00 τον Άρη και θέλουν να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Εκεί όπου θα συναντήσουν την ΑΕΚ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει ξανά την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την εντός έδρας νίκη (1-0) για το πρωτάθλημα, την περασμένη Κυριακή (15/1), με στόχο να παίξει καλό και ωραίο ποδόσφαιρο, να κερδίσει ξανά και φυσικά να πάρει ένα καλό προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς του «Κλεάνθης Βικελίδης». Στόχος, άλλωστε, είναι η κατάκτηση και του Κυπέλλου. Όχι μόνο το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός τα θέλει όλα και με... τρέλα! Δεν κάνει εκπτώσεις σε κανέναν...

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ, που δεν ανακοίνωσε αποστολή, θα προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές, θέλοντας να φρεσκάρει την ενδεκάδα του και να δει και άλλους παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής από τους αυτούς που έχουν φανέλα βασικού. Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν αποκλείεται να δούμε μέχρι και αλλαγή τερματοφύλακα στο αποψινό ματς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ