ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αγορά τον Ραμόν»

«Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αγορά τον Ραμόν»

Όπως σας αναφέραμε και χθες (17/1) είναι ευρέως γνωστό πως ο Ολυμπιακός έχει ρίξει όλο το βάρος στην ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του, με σκοπό να βελτιωθεί σε αυτή τη θέση και να πάρει περισσότερα πράγματα τόσο στο επιθετικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι. Και για αυτό το λόγο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Βραζιλία, προχωρά στην απόκτηση του Ραμόν Ράμος Λίμα!

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη «χώρα του καφέ», οι πρωταθλητές Ελλάδας αγόρασαν τον νεαρό αριστερό μπακ από τη Φλαμένγκο, ομάδα από την οποία ουσιαστικά ψώνισαν τον ελεύθερο Ροντινέι. Ο Ραμόν είναι 21 ετών και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Βραζιλία. Έκανε την εμφάνισή του ως παίκτης πολύ γρήγορα και πέρσι έπαιξε ως δανεικός στην Μπρακαντίνιο, πριν επιστρέψει στη Φλαμένγκο.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, οι Βραζιλιάνοι δεν διευκρίνισαν κάτι, αλλά σύμφωνα με το Transfermarkt ο 21χρονος μπακ κοστολογείται στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, οι ίδιοι αναφέρουν ότι στη συμφωνία για την αγορά του Ραμόν μπήκε και ποσοστό μεταπώλησης, κάτι για το οποίο επέμενε η Φλαμένγκο. Και τώρα όλα δείχνουν πως η μεταγραφή μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε ο νεαρός αριστερός μπακ να πιάσει λιμάνι!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ