ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ανδρούτσος, ο… 16ος!

Ανδρούτσος, ο… 16ος!

Στη γιορτή του, ο Θανάσης Ανδρούτσος δεν πήρε δώρο, αλλά… έδωσε, αφού μετά από μια εξαιρετική ατομική ενέργεια, «έφτιαξε» το γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες, για το τελικό 1-0 επί του Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας. Με τον τρόπο αυτό, έδωσε την πρώτη του φετινή ασίστ, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει σκοράρει και ένα πολύ σημαντικό γκολ, αυτό με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα (0-1). Ο Έλληνας άσος, έγινε παράλληλα και ο 16ος παίκτης που δίνει ασίστ εφέτος, σε όλες τις διοργανώσεις.

Μέσα σε αυτούς τους 16 βέβαια, βρίσκεται και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που έχει αποχωρήσει αλλά και ο Γκονζάλο Άβιλα που δεν είναι στις επιλογές του Μίτσελ, αλλά το όνομα του παραμένει στο ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή πρώτος σε ασίστ είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ (!), ο οποίος έχει «φτιάξει» πέντε γκολ για τους συμπαίκτες του. Ακολουθεί στη δεύτερη θέση το «μηχανάκι» Ίνμπομ Χουάνγκ με τέσσερις. Στην τρίτη θέση είναι ο Χάμες Ροντρίγκες με τρεις. «Παρέα» του είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τον Ματιέ Βαλμπουενά (επίσης τρεις), ενώ ο Γιώργος Μασούρας και ο Πεπ Μπιέλ είναι… ισόπαλοι στις δύο. Αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που έχουν μια πάσα για γκολ, από μια έχουν στο «ενεργητικό» τους οι Γιαν Εμβιλά, Ανδρέας Ντόι, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Σεντρίκ Μπακαμπού, Κώστας Φορτούνης, Παιτίμ Κασάμι, αλλά και η τριάδα παικτών που προαναφέραμε (Άβιλα, Ραντζέλοβιτς, Ανδρούτσος).

 Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ