ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νικητής Γκάρι στο Φάληρο!

Νικητής Γκάρι στο Φάληρο!

Aπολαμβάνει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, έφτασε τα οκτώ γκολ σε 42 συμμετοχές με τα χρώματα του Ολυμπιακού, από πέρυσι όταν και φόρεσε για πρώτη φορά τα «ερυθρόλευκα». Και φέτος ξεκινάει συχνά στο αρχικό σχήμα.

Ο Γκάρι πέτυχε το πιο πρόσφατο γκολ με αντίπαλο τον Άρη στο Κύπελλο, ενώ γενικά τα τέρματα του στο λιμάνι,  έχουν δύο κοινά σημεία. Πως όλα δίνουν νίκες στους Πειραιώτες, ενώ τα επτά εξ αυτών, έχουν επιτευχθεί στα εντός έδρας παιχνίδια! Αναλυτικότερα, τα τέρματα του Γκάρι από τη στιγμή που ήρθε στο λιμάνι είναι σε δύο νίκες με τον Αστέρα Τρίπολης (5-1,5-0), Παναιτωλικό (2 γκολ σε 3-1 με Παναιτωλικό), δύο με τον ΟΦΗ (ένα εντός σε 2-0 και ένα εκτός εφέτος στο 1-2), ένα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (νίκη 3-2), αλλά και στην επικράτηση με 1-0 του Άρη για το Κύπελλο.

 Ο Ροντρίγκες φυσικά είναι πολύ καλός και στο κομμάτι της δημιουργίας, έχοντας και τέσσερις ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ μπορεί να «εκτελεί» και με τα πόδια, σκοράροντας ήδη έξι φορές με το δεξί, αλλά και δύο ακόμα με το αριστερό. Στο λιμάνι, ο 32χρονος winger, βρίσκει δίχτυα ανά 226 αγωνιστικά λεπτά και αυτή είναι η καλύτερη του επίδοση σε συχνότητα σκοραρίσματος, σε όλη του την καριέρα. Ούτε στον ΠΑΟΚ, ούτε στην Έλτσε, ούτε στην Τουρκία με τις φανέλες της Γαλατάσαραι και την Φενέρμπαχτσε, είχε επιδόσεις ανάλογες με αυτές που έχει στον Πειραιά. Και παραμένει μια σπουδαία λύση, ερχόμενος από τον πάγκο, αλλά και παίζοντας βασικός, όπως προχθές.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ