ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Τεσσάρα» με σούπερ εμφάνιση για τον Ολυμπιακό Β'!

«Τεσσάρα» με σούπερ εμφάνιση για τον Ολυμπιακό Β'!

Κυρίαρχος και αποτελεσματικός ήταν ο Ολυμπιακός Β' στο Ρέντη, απέναντι στον Ηρόδοτο και πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας με 4-0 του Ηρόδοτου. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα με 2-0 από το πρώτο μέρος και συνέχισαν να... χτίζουν πάνω σε αυτό, με αποτέλεσμα να φτάσουν στη σπουδαία νίκη με 4-0, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βλαχομήτρο, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα!

Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Οκκά, μετά το μάγκικο «διπλό» επί της ΑΕΚ στο «Σεραφείδειο», για την 11η αγωνιστική της Super League 2, έδωσε συνέχεια στην «αντεπίθεση» τους. Την επόμενη αγωνιστική, οι Πειραιώτες έχουν ρεπό στο πρωτάθλημα.

Πολύ δυνατά μπήκε στο γήπεδο ο Ολυμπιακός Β’, απέναντι στον  Ηρόδοτο και έψαχνε από νωρίς το γκολ που θα του δώσει το προβάδισμα στο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» πίεζαν από την αρχή του αγώνα, είχαν την κατοχή και την κυριαρχία και ήταν ανώτεροι από τους Κρητικούς σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ευτύχησαν να προηγηθούν στο 25′ με πλασέ του Ανδρέα Βλαχομήτρου μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος κατάφερε να βρει και δεύτερη φορά δίχτυα πέντε λεπτά μετά, βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο, καθώς με κεφαλιά άφησε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα των αντιπάλων του για το 2-0.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, οι «ερυθρόλευκοι» έψαξαν και ένα τρίτο γκολ αλλά το βρήκαν το δεύτερο ημίχρονο. Στο 55’, ο Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος πέρασε στο ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να βρει τον δρόμο για το 3-0, καθώς με ωραίο σουτ ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πάτησαν... φρένο, με τον Βαγγέλη Κεραμίδα να μπαίνει και αυτός στον «χορό» των γκολ, αφού στο 71' με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός Β’ (Γιάννης Οκκάς): Παπαδούδης, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος (56′ Κεραμιδάς), Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Μαυρουδής (72′ Αλ Μασάρι), Κωστή, Μαρίνος (46′ Αργυρίου), Λιάτσος, Καράκουτης (56′ Κωστούλας), Βλαχομήτρος (46′ Αλγκασίμ Μπα)

Ηρόδοτος (Ηλίας Φυντάνης): Γκόλοβιτς, Kριεζίου, Γρηγορόπουλος, Θεοδωράκης, Ρόσι, Μασάδο, Πιτσόλης, Χίντρι, Πλιάτσικας, Λεβιγκάνιν, Χαϊκάλης

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ