ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Θρύλε, κάνε την πρόκριση δική σου!

Θρύλε, κάνε την πρόκριση δική σου!

Στη «μάχη» των «8» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται ξανά ο Ολυμπιακός. Κόντρα στον Άρη, στις 19:30, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στον αγώνα ρεβάνς, οι Πειραιώτες θέλουν να «τελειώσουν» την υπόθεση πρόκριση και να πάρουν το «διπλό» στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσουν την πορεία τους στο θεσμό.

Ο Θρύλος, άλλωστε στοχεύει και στην κατάκτηση του Κυπέλλου, το οποίο εφόσον κατακτήσει θα είναι το 29ο της ιστορίας του. Πάντοτε είναι στόχος και αυτό το τρόπαιο, όπως φυσικά είναι και το πρωτάθλημα. Και ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να το... χαρίσει. Θα παλέψει για τη νίκη και ας έχει προβάδισμα (1-0) από τον πρώτο ημιτελικό του «Γ. Καραϊσκάκης«, χάρη σε γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες.

Το μυαλό όλων είναι στο αποψινό ματς, καθώς άπαντες έχουν αφήσει στην άκρη το πρωτάθλημα και το «στραβοπάτημα» στο Περιστέρι. Για λίγο όμως, διότι τώρα προέχει η νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα συναντήσει την ΑΕΚ. Το ματς αναμένεται να είναι δύσκολο και η ομάδα του Μίτσελ οφείλει να εμφανιστεί σοβαρή, πειθαρχημένη και αποφασισμένη για την πρόκριση!

Θρύλε, γερά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ