ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ελιουνούσι: «Τρελοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού, δεν μπορούσες να ακούσεις τίποτα...»

Ελιουνούσι: «Τρελοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού, δεν μπορούσες να ακούσεις τίποτα...»

Συνέντευξη στη νορβηγική έκδοση του «Εurosport» παραχώρησε ο Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος κάνει το «αγροτικό» του στην Ιαπωνία με τη φανέλα της Σονάν Μπελμάρε τα τελευταία τρία χρόνια. Ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού μίλησε για την καριέρα του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πέρασμά του από το λιμάνι, τη σεζόν 2016-17, όπου μέτρησε 7 γκολ και μία ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός, που βρίσκεται πλέον στα 34 του χρόνια, τόνισε ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν τρελοί και πως όταν σκόραρε απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι τον... κερνούσαν φαγητό για μία-δύο εβδομάδες! Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην εκρηκτική που δημιουργείται στο Καραϊσκάκη, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να ακούσει τίποτα στο γήπεδο, γιατί υπήρχε έντονος θόρυβος!

Μεταξύ άλλων, ο Ελιουνούσι είπε:

«Είχαμε πολύ καλή ομάδα και πέτυχα ένα ωραίο γκολ στη φάση των ‘’16’’ του Europa League κόντρα στην Μπεσίκτας. Είναι μια καλή ανάμνηση θυμάμαι. Απόλαυσα μεγάλη εμπιστοσύνη από τον προπονητή, Πάουλο Μπέντο (σ.σ. προπονητής της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον περασμένο χειμώνα) και έπαιξα πολύ. Μετά απολύθηκε, γιατί δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσει και να κερδίσει τη σειρά. Ο Πάουλο ήταν σημαντικός για μένα και ήταν αυτός που με έφερε, οπότε όταν ήρθε ένας εντελώς νέος προπονητής με εντελώς νέες ιδέες, έγινε δύσκολο. Και όταν ήρθαν 13-14 παίκτες εκείνο το καλοκαίρι, σκέφτηκα ότι έπρεπε να φύγω», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι εκεί πέρα ήταν τρελοί! Θυμάμαι ότι σκόραρα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μετά μπορούσα να πάω να φάω δωρεάν για μια-δυο βδομάδες όπου ήθελα στην πόλη. Δεν υπήρχε τρόπος. Αν τα πήγαινες καλά απέναντι στις ομάδες που μισούσαν, στα ντέρμπι που είχαν μεγάλη σημασία, ήσουν θεός. Δεν μπορούσες να ακούσεις τίποτα στο γήπεδο, γιατί υπήρχε τόσος θόρυβος. Οι αγώνες συχνά σταματούσαν πολλές φορές λόγω του καπνού από τις εξέδρες. Δεν ήταν ακριβώς για μικρά παιδιά. Και η οδήγηση λεωφορείου στα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν ένα κεφάλαιο από μόνο του».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τούμπανος

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ