ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αήττητος και με… γκολ!

Αήττητος και με… γκολ!

O Oλυμπιακός πάει με θετικούς οιωνούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού με τον Μίτσελ στον πάγκο, έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια τους εντός συνόρων. Και συγκεκριμένα σε εννέα περιπτώσεις. Αναλυτικότερα, οι «ερυθρόλευκοι» σε δύο «επισκέψεις» στο Περιστέρι, σκόραραν τρεις φορές για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ δύο φορές βρήκαν δίχτυα στην έδρα του ΟΦΗ, του Παναιτωλικού, του ΠΑΣ Γιάννινα και του Ιωνικού! Από εκεί και πέρα, η μεγαλύτερη εκτός έδρας επιτυχία των πρωταθλητών Ελλάδα ήταν το 4-0 στην έδρα του Βόλου, ενώ από ένα γκολ σημείωσαν στο «σπίτι» του Λεβαδειακού, αλλά και στην ισοπαλία, στο «αιώνιο» ντέρμπι της Λεωφόρου.

Μάλιστα, σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, οι Πειραιώτες δεν γνώρισαν την ήττα και αν και σήμερα πάρουν έστω την ισοπαλία στο γήπεδο των «κιτρίνων», θα πάρουν και την πρόκριση. Αναλυτικότερα, νίκησαν πέντε φορές και έφεραν τέσσερα ισόπαλα αποτελέσματα.

Να σημειωθεί πως γενικά με τον Ισπανό στον πάγκο, γκολ βρήκε ο θρύλος και στην έδρα της Φράιμπουργκ (1-1), ενώ στο… «μηδέν», αλλά αήττητος, έμεινε και με την Καραμπάγκ, στην έδρα των Αζέρων.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ