ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Άπιαστος» στο «passing game»!

«Άπιαστος» στο «passing game»!

Στην τελική προσπάθεια δεν είχε την καλύτερη δυνατή ευστοχία, αλλά ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν ο «κινητήριος μοχλός» του Ολυμπιακού και στο Περιστέρι. Ο Κολομβιανός άσος ανέλαβε να κάνει τη διαφορά στο δημιουργικό σκέλος, αφού ο Ινμπεόμ Χουάνγκ βρέθηκε σε… κακό φεγγάρι, ενώ ο Φορτούνης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και ο Μπιέλ είχε μια απίθανη ασίστ στον Μπακαμπού, αλλά ενώ ξεκίνησε με πολύ διάθεση, κάπου… χάθηκε μετά από την ισοφάριση των γηπεδούχων.

Ο Χάμες… διέλυσε τη στατιστική στο κομμάτι του «passing game» και είναι αξιοσημείωτο πως είχε 27 εύστοχες πάσες προς την επίθεση! Πραγματικά μια επίδοση που… σπάνια συναντάς, σε σύνολο 75 εύστοχων πασών που έκαναν οι Πειραιώτες στο γήπεδο του Ατρόμητου. Με τον Μπιέλ να ακολουθεί με δέκα. Εξάλλου, η κολομβιανή έκδοση της «AS», ανέφερε: «Ο Χάμες ήταν το κεντρικό πρόσωπο στην ισοπαλία του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα». Με τους συμπατριώτες του, να στέκονται στην βαθμολογία της πλατφόρμας «sofascore», που τον ανέδειξε ως τoν κορυφαίο του γηπέδου, με βαθμολογία 7,6!  Στη στατιστική του «sofascore» η επιτυχία του πρώην άσου των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου στις πάσες, «άγγιξε» το 93% (με 80 εύστοχες στις 86). Πλέον, ο Χάμες κοιτάζει το ματς με τον Άρη, για το οποίο είναι στην αποστολή, αφήνοντας πίσω κάποιες ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν.

Πάντως, το πόσο εντυπωσιακές είναι οι επιδόσεις του Ροντρίγκες στις πάσες, φαίνεται και από το γεγονός πως είναι ήδη ο παίκτης με τις περισσότερες εύστοχες πάσες στο πρωτάθλημα (164), πίσω μόνον από τον Χουάνγκ (190), παρά το γεγονός πως έπαιξε για πρώτη φορά στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος! Πίσω από τον τρίτο Πινέδα της ΑΕΚ (149), είναι τέταρτος ο Εμβιλά με 141.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ