ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στον Ναό το Super Cup!

Στον Ναό το Super Cup!

Μεγάλες ευρωπαϊκές στιγμές θα ζήσει το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τετάρτης (25/1) το γήπεδο του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Σύμφωνα με απόφαση της εκτελεστική επιτροπή της UEFA.

Για μια ακόμη φορά το Καραϊσκάκη θα διαφημιστεί σε όλο τον κόσμο. Καθόλου τυχαίο ότι η UEFA δίνει μια τόσο μεγάλη διοργάνωση στο γήπεδο του Ολυμπιακού, δείγμα ότι πρόκειται για σύγχρονη εγκατάσταση που πληροί όλες τις προδιαγραφές.

Επίσης, εκείνο το διάστημα στην Αθήνα θα έρθει και η… αφρόκρεμα των Ευρωπαίων παραγόντων. «Το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» το οποίο έχει δοκιμαστεί και έχει πάρει «άριστα» στις κορυφαίες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Champions League) ενώ την ίδια στιγμή έχει στελέχη με την απαραίτητη τεχνογνωσία σε διοργανώσεις υψηλότατου επιπέδου», σημείωνε ο Ολυμπιακός στην επιστολή του στην ΕΠΟ.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της UEFA για το Super Cup: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε να μεταφέρει το Σούπερ Καπ 2023 UEFA από το Καζάν της Ρωσίας στην Αθήνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης της ελληνικής πρωτεύουσας την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 21:00 CET (22:00 τοπική ώρα)».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ