ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Aπό τον… Γκεστράνιους στον Βαντ!

Aπό τον… Γκεστράνιους στον Βαντ!

Με έναν πολύ άδικο τρόπο πήγε να προηγηθεί ο Άρης, στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Με τον Γκρέι όχι απλά να «κερδίζει» πέναλτι από τον Ντόη, αλλά τον Ούγγρο διαιτητή, Ιστβάν Βαντ, να αποβάλει κιόλας τον 19χρονο στόπερ του θρύλου. Ο Τζολάκης ωστόσο είχε διαφορετική άποψη και «χάλασε» τα σχέδια όσων πίστευαν πως ο Ολυμπιακός θα έμενε εκτός Κυπέλλου από τη φάση των προημιτελικών.

Μάλιστα, πολλοί θυμήθηκαν και το πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης, για το Κύπελλο και στο 1-1 του Μαρτίου του 21΄, όπου οι «κίτρινοι» είχαν προηγηθεί με ένα… περίεργο πέναλτι, πριν έρθει η ισοφάριση με το ιστορικό κλέψιμο του Μπουχαλάκη από τον Κουέστα.

Κανένα πέναλτι και κανένα σπρώξιμο δεν υπήρξε και τότε στη φάση του 50ού λεπτού. Ο Ανδρούτσος πήγε στη φάση με τον Μπερτόγλιο αλλά σήκωσε τα χέρια του ψηλά στην προσπάθειά του να μην τον βρει. Ο ρέφερει Γκεστράνιους έδειξε πέναλτι από την αρχή, αλλά για περίπου 3-4 λεπτά η φάση εξετάστηκε στο VAR, όπου ο διαιτητής VAR είχε διαφορετική άποψη από τον διαιτητή και του συνέστησε να την ξαναδεί. Ο Φινλανδός ρέφερι ωστόσο δεν είχε αλλάξει άποψη και ο Άρης είχε κερδίσει πέναλτι.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ