ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γαβαλάς: «Επιβράβευση και διαφήμιση για τον Ολυμπιακό ο τελικός του Σούπερ Καπ» (audio)

Γαβαλάς: «Επιβράβευση και διαφήμιση για τον Ολυμπιακό ο τελικός του Σούπερ Καπ» (audio)

Στην Ελλάδα και στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί ο φετινός τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, που είναι προγραμματισμένος για τις 16 Αυγούστου!

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του (και) το βράδυ της 16ης Αυγούστου (ώρα 22:00) καθώς η UEFA ανακοίνωσε πως το γήπεδο του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup!

Ο Ναός θα βιώσει ανεπανάληπτες στιγμές, το οποίο έχει δοκιμαστεί και έχει πάρει «άριστα» στις κορυφαίες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Champions League) στο παρελθόν ενώ την ίδια στιγμή έχει στελέχη με την απαραίτητη τεχνογνωσία σε διοργανώσεις υψηλότατου επιπέδου, δικαιώνοντας και την UEFA για την επιλογή της.

Mάλιστα, ο Διευθυντής Εταιρικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, μίλησε για αυτό το γεγονός, λέγοντας πως η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί επιβεβαίωση για τον Ολυμπιακό και το «Γ. Καραϊσκάκης».

«Χωρίς καμία αμφιβολία, πρόκειται για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό event του καλοκαιριού. Είναι μια επιβράβευση όλων των προσπαθειών που κάνoυν  ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποι του Σταδίου Καραϊσκάκη στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος η ομάδα» τόνισε μεταξύ άλλων  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Καναλιού Ενα 90,4 ο διευθυντής Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς για την απόφαση της UEFA να ορίσει το «Γ. Καραϊσκάκης» ως την έδρα του τελικού του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.

Ακούστε και διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Νίκου Γαβαλά:

 «Πρόκειται για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού, Τον Αύγουστο το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Kαπ , στον οποίο θα βρεθούν αντιμέτωποι ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ με τον νικητή του Γιουρόπα Λιγκ. Αναμφίβολα είναι μία επιβράβευση όλων των προσπαθειών που κάνει ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποι του Σταδίου Καραϊσκάκη, στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις, στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου συμμετέχει η ομάδα, έχοντας λάβει μάλιστα τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ για το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης των αγώνων.

Τη βραδιά του τελικού όλα τα βλέμματα θα συγκεντρωθούν στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και δίχως άλλο θα είναι μία διαφήμιση για τον Ολυμπιακό, για τη χώρα, καθώς θα υπάρχει παγκόσμιο ενδιαφέρον για αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ