ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκέψεις για ανάσες σε Εμβιλά και Μπιέλ

Σκέψεις για ανάσες σε Εμβιλά και Μπιέλ

Απέναντι στον ΟΦΗ ο Μίτσελ έχει σκεφτεί να προχωρήσει σε αλλαγές. Να «φρεσκάρει» λίγο την ενδεκάδα του ενόψει και της συνέχειας.

Έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να μπορέσει να βγάλει ένα πιο ξεκούραστο πρόσωπο στη συνέχεια και οι παίκτες να είναι πιο άνετοι, αναφορικά με το κομμάτι της κούρασης.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίζουν σερί, οπότε χρειάζονται ανάσες. Δύο απ' αυτούς είναι και οι Γιαν Εμβιλά και Πεπ Μπιέλ, ο οποίοι παίζουν συνεχώς στον Θρύλο. Ο Ισπανός, που ήταν βασικός στο Κλ.Βικελίδης, έχει 1.801 λεπτά ως τώρα συνολικά με τα ερυθρόλευκα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Γάλλος μέσος με 2.436 λεπτά συμμετοχής. Χρειάζονται ξεκούραση και είναι πιθανό να τους τη δώσει ο Μίτσελ στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο Ισπανός προτίθεται να κάνει ζευγάρι στα χαφ τον Σαμασέκου με τον Ινμπόμ και να αφήσει εκτός για ανάσες τον Γιαν Εμβιλά, ενώ, στην περίπτωση του Μπιέλ, υπάρχουν πληθώρα επιλογή που μπορούν να ανταποκριθούν στην θέση του.

Μια σκέψη είναι προς το παρόν μένει να δούμε αν θα υλοποιηθεί τελικά. Στις προπονήσεις που μεσολαβούν μέχρι τότε είναι πιθανό να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ