ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γιάννη, είσαι... ασταθής!

Γιάννη, είσαι... ασταθής!
Book Small Mobile

Ίσως ο πιο... ασταθής παράγοντας και άνθρωπος στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου να είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφού αλλάζει άποψη σαν τα... πουκάμισα. Το τελευταίο παράδειγμα είναι άκρως αντιπροσωπευτικό και μας δείχνει γιατί δεν πρέπει να τον παίρνουμε στα... σοβαρά, σε ό,τι δηλώνει.

Μετά την αναβολή του ματς με τον Ολυμπιακό, από την πλευρά της "πράσινης" ΠΑΕ -δηλαδή ήταν έμμεσα και θέση του Αλαφούζου- υπήρξαν αιχμές ότι ο Σταύρος Κοντονής έπαιξε ρόλο για να μην διεξαχθεί το ματς. Αυτό υποστήριζαν αρκετοί από την πλευρά του ΠΑΟ και κανείς δεν διαφωνούσε ο πρόεδρος της ομάδας. Σήμερα, όμως, στη συνάντηση με τον Κοντονή, τα γύρισε!

Και συμφώνησε, όπως αναφέρει η ενημέρωση από την πλευρά του υφυπουργείου. Σε αυτή αναφέρονται μεταξύ άλλων ότι "Ο κ. Αλαφούζος ενημερώθηκε και δια ζώσης από τον Υφυπουργό –και συμφώνησε- ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στις αποφάσεις των αρμοδίων παραγόντων του εν λόγω αγώνα". Καλά ως εδώ, αλλά δημιουργείται μια μεγάλη απορία.

Αυτά που υποστήριζε ως χθες η "πράσινη" ΠΑΕ δεν βρίσκουν σύμφωνο τον Αλαφούζο; Ή άλλα λέει δημόσια κι άλλα στις συναντήσεις με τους Πολιτειακούς φορείς, όπως είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού. Το σίγουρο είναι ένα... Ο πρόεδρος του ΠΑΟ είναι... ασταθής, όσον αφορά στις θέσεις, τις απόψεις, τις δηλώσεις. Οπότε είναι απολύτως λογικό να τον αντιμετωπίζουμε με μια συμπάθεια και να μην τον παίρνουμε... σοβαρά!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Σύνδρομο Αλαφούζου!

  Σύνδρομο Αλαφούζου!

  Τους έκλεψαν πέρσι παντού, είπε ο γ.γ. του Ερ. ΠΑΟ Γιώργος Καρανάσος. Μαθητής του Γιάννη...

 • Δεν είναι Fantasy Game!

  Δεν είναι Fantasy Game!

  Ο Αλαφούζος είπε στους παίκτες για έξτρα πριμ, καθώς στο μυαλό του νίκησε τον Θρύλο...

 • "Επίσκεψη" στη ΓΓΑ

  Οπαδοί του ΠΑΟ πήγαν εκεί για να συναντηθούν με τον Κοντονή, αλλά ο υφυπουργός έλειπε. Με κουκούλες ή όχι;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ