ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η Θεσσαλονίκη των… ρεκόρ!

Η Θεσσαλονίκη των… ρεκόρ!

Ήταν 4 Μαρτίου του 2020, όταν ο 17χρονος Κωνσταντίνος Τζολάκης, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς, έχοντας τους Ζοσέ Σα και Μπόμπι Αλέν στα… πιτς, εμπιστεύθηκε τον «Τζολά», όχι σε ένα απλό παιχνίδι, αλλά σε ένα ματς ημιτελικών Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Στην ίδια πόλη, την Θεσσαλονίκη, αλλά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Τζολάκης φόρεσε και πάλι τα «ερυθρόλευκα» γάντια, για 26η φορά με την πρώτη ομάδα και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της πρόκρισης, κατεβάζοντας τα… ρολά!

 Ο Τζολάκης, φυσικά δεν πήγε… αδιάβαστος σε αυτή τη «μάχη» με τον Άρη. Με την επέμβαση του στο πέναλτι του Γκρέι να μην είναι τυχαία, αφού είχε κάνει έξτρα προπόνηση στο Ρέντη, για τις εκτελέσεις από την άσπρη βούλα. Και ειδικά για τα χτυπήματα του Άγγλου επιθετικού, ήξερε πως να τα… αντιμετωπίσει. Άλλωστε το τεχνικό επιτελείο του είχε φτιάξει λίστα με τους πιθανούς εκτελεστές του Άρη. Κάτι που επιβεβαίωσε και με την σωτήρια επέμβαση του. Γενικότερα ο Μίτσελ έχει εμπιστευθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τον 20χρονο τερματοφύλακα εφέτος και οι εννέα συμμετοχές τα 810 λεπτά που του έχει «δώσει» ο Ισπανός σε Ελλάδα και Ευρώπη, είναι και τα περισσότερα του σε μια σεζόν, με την πρώτη ομάδα.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ