ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τρελό σπρώξιμο Γκοντίνιο στην ΑΕΚ!

Τρελό σπρώξιμο Γκοντίνιο στην ΑΕΚ!

Άλλη μια αποτυχημένη επιλογή του Μπένετ και της κομπανίας του ήταν ο Πορτογάλος διαιτητή Γκοντίνιο στο παιχνίδι της με τον Αρη, αν και είχε βγάλει ανακοίνωση να μην ορίζονται διαιτητές του Κλάτενμπεργκ στους αγώνες της. Ο «εκλεκτός» της... εξυγίανσης ευνόησε την ΑΕΚ και την… έσπρωξε στη νίκη.

Ο Γκοντίνιο χωρίς πρόβλημα στο 60' δεν έχασε την ευκαιρία να αποβάλλει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ετέμπο, αφήνοντας τον Αρη με δέκα παίκτες. Αν η δεύτερη κίτρινη δικαιολογείται, όμως  η πρώτη κίτρινη ήταν ανύπαρκτη και δεν δικαιολογείται με τίποτα.

Μάλιστα, να ήταν μόνο αυτό,  στο οποίο η ΑΕΚ πήρε την εύνοια, υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις που «αλλοιώνουν» το αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, στο 52’, ο Πορτογάλος διαιτητής και το VAR, «κατάπιαν» πεντακάθαρο πέναλτι, του Αθανασίαδη πάνω στον Φαμπιάνο μέσα στην περιοχή, ενώ, στο 76΄, το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ ξεκίνησε από φάουλ στο κέντρο πάνω στον Νταμπό, το οποίο δεν δόθηκε.

Συμπέρασμα; Ο αρχιδιαιτητής Στιβ Μπένετ πέτυχε το ασύλληπτο! Κατάφερε να απαξιώσει και τους ξένους διαιτητές που φέρνει, ορίζοντας τον ένα χειρότερο από τον άλλο. Ντροπή και μόνο ντροπή…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ