ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παπανικολάου: «Κάθε παίκτης είναι μία σοβαρή απουσία»

Παπανικολάου: «Κάθε παίκτης είναι μία σοβαρή απουσία»

Δίχως να παραγνωρίζει τη σημασία των αγωνιστικών προβλημάτων, ο Κώστας Παπανικολάου θεωρεί πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τα αντιπαρέλθει στον αγώνα της Τρίτης με τη Φενέρμπαχτσε (19:45). Οι Πειραιώτες αναχώρησαν νωρίς το πρωί για την Κωνσταντινούπολη, χωρίς τον Κώστα Σλούκα και με αμφίβολο τον Άλεκ Πίτερς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο αρχηγός του Θρύλου:

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: "Δεν υπήρχε πολύς χρόνος. Είχαμε χθες παιχνίδι, είχαμε την Παρασκευή... Όμως, έτσι είναι το πρόγραμμα δεν είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει τόσα πολλά παιχνίδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θεωρώ, ωστόσο, πως όλοι έχουμε την εμπειρία να βάλουμε το μυαλό μας κάτω και να έχουμε την πνευματική ετοιμότητα που χρειάζεται".

Για το πώς θα καλυφθεί το κενό του Κώστα Σλούκα: "Κάθε παίκτης είναι μια σοβαρή απουσία για εμάς. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες και όλα τα κομμάτια του παζλ. Από κει και πέρα, δεν μπορούμε να κοιτάμε αυτό που δεν έχουμε, αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό έχουμε και να το εξελίξουμε. Έχουμε αποδείξει και σε προηγούμενα ματς πως μπορούμε να το κάνουμε, οπότε και αυτή τη φορά πρέπει να κάνουμε κάτι αντίστοιχο".

Για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε: "Δεν θα είναι ίδια ομάδα με εκείνη που αντιμετωπίσαμε στο ΣΕΦ και σίγουρα δεν θα είναι ίδιο παιχνίδι. Είχε πολλές απουσίες στο πρώτο ματς. Τώρα θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της, σε μια έδρα δύσκολη για τον οποιοδήποτε να παίζει.

Όσον αφορά στο τακτικό κομμάτι, υπάρχουν πολλά που πρέπει να προσέξουμε. Είναι ο Καλάθης, είναι ο Γουϊλμπεκιν, είναι ο Μότλεϊ, είναι τα φόργουορντ που έχουν.. Γενικά έχουν πλουραλισμό και πολλούς παίκτες που στην βραδιά τους μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Για αυτό δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιον. Πρέπει μέσα από την τακτική μας να περιορίσουμε τα ατού της αντιπάλου μας, για να γείρουμε την πλάστιγγα υπέρ μας".

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ