ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άκρα που προκαλούν... τρόμο!

Άκρα που προκαλούν... τρόμο!

Μετά τον Κανός, ο Ολυμπιακός ενισχύεται και με δεύτερο εξτρέμ αφού υπήρξε συμφωνία για τον Ζούμερ Μπούτουτσι της Κόνιασπορ που ανακοινώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης (31/1).

Ήταν επιτακτική η ανάγκη η ομάδα να δυναμώσει εκεί και να μπορεί να παίξει περισσότερο ανοιχτά στην επίθεση, παίρνοντας πλάτος στο γήπεδο. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Ολυμπιακό να την «ψάχνει» περισσότερο από τα άκρα. Εκεί όμως δεν είχε την απαιτούμενη δύναμη πυρός ή την πληθώρα επιλογών.

Με την έλευση του Σέρτζι Κανός και του Ζούμερ Μπούτουτσι, ο Θρύλος αποκτά μεγαλύτερη ταχύτητα, στα εξτρέμ με μεγαλύτερη φαντασία, δημιουργία, αλλά και εκτέλεση, από τα πλάγια, τα οποία έλειπαν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού και τα οποία δείχνει ότι μπορεί να δώσει. Ταχύτητα, επίσης. Στο χορτάρι και στο μυαλό. Γρήγορες και σωστές επιλογές. Όλα αυτά ο Θρύλος τα χρειάζεται.

Ο Μίτσελ βλέπει δύο παίκτες να μπαίνουν στην «εξίσωση», οι οποίοι μπορούν να δώσουν στην ομάδα άμεσα λύσεις, σε καίρια σημεία του γηπέδου, στα οποία ο Ολυμπιακός «πονάει».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ