ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ΑΕΚ βάζει «μπουρλότο» στη Super League

Η ΑΕΚ βάζει «μπουρλότο» στη Super League

«Μπουρλότο» στη Super League έβαλε η ΑΕΚ, αφού ήταν η μοναδική ΠΑΕ που δεν ψήφισε υπέρ της πρότασης του πρόεδρου της Λίγκας και του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για κατανομή των χρημάτων από τη φορολόγηση των παικτών του στοιχήματος. Γεγονός το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή της συνεδρίασης που έγινε με τηλεδιάσκεψη. Το προσχέδιο ήταν να πάρει κάθε ομάδα από 1,5 εκατ. ευρώ, όσα και πέρσι.

«Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για να πάρει η Super League και οι ομάδες αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό. Χάσαμε χρόνο, κάναμε τεράστιες προσπάθειες και πήραμε 1,5 εκατομμύριο ανά ομάδα. Για να γίνει αυτό έγινε υπέρβαση από όλους», ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνεδρίαση που έγινε με τηλεδιάσκεψη, ενώ πρόσθεσε: «Θέλω να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε σαν Super League να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα μέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέσα του συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων. Θα είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν όλοι εδώ. Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας κουμπαράς είναι! Πάμε λοιπόν να σας ακούσουμε».

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, από την πλευρά τους, συμφώνησαν σε όλα. «Εμείς συμφωνούμε απολύτως να μείνει η κατανομή ως έχει και τη θεωρούμε δίκαιη για όλες τις λίγκες», είπε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης.

Παράλληά, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης: «Δεν μπορεί να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Για να βγεί το 1,5 εκατομμύριο κάποιοι θα πάρουν λιγότερα. Εμείς συμφωνούμε απόλυτα η κατανομή ως έχει».

Ωστόσο, η ΑΕΚ έβαλε... τορπίλη στη Λίγκα και δεν επιτεύχθηκε ομοφωνία, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ΔΣ. «Είμαστε ευχαριστημένοι από το ποσό που πήρε η Super League αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι για τη διανομή και μειοψηφούμε», είπε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βόλος του Αχιλλέα Μπέου δεν πήρε μέρος στο Δ.Σ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ