ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την UEFA τοποτηρητή για τον Μπένετ

Ο Ολυμπιακός ζήτησε από την UEFA τοποτηρητή για τον Μπένετ

Δεν μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι του… καπνίσει! Δεν μπορεί ο καθένας να λειτουργεί κατά το δοκούν και να ΒΙΑΖΕΙ το ποδόσφαιρό μας, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του κάθε αφεντικού του. Ο Ολυμπιακός δεν θα το επιτρέψει. Ξεκάθαρα τα πράγματα και έτσι πρέπει να είναι όλα γύρω από το ποδόσφαιρό μας.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» προέβηκαν σε μία σημαντική κίνηση έστειλαν επιστολή στην UEFA με αποδέκτες τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Ζβόνιμιρ Μπόμπαν και τον επικεφαλής διαιτησίας, Ρομπέρτο Ροσέτι να ορίσει έναν αξιόπιστο τοποτηρητή στον οποίο θα αναφέρεται ο Μπένετ, γιατί ο Άγγλος αρχιδιαιτητής τα έχει κάνει μαντάρα.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή επιστολή, οι Πειραιώτες εξηγούν τους λόγους που προέβηκαν στην κίνηση αυτή. Μεταξύ άλλων αναφέρει την αδυναμία να φέρει ο πρόεδρος της ΚΕΔ, διαιτητές elite κατηγορίας από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αλλά τους τελευταίους μήνες ορίζονται διαιτητές από μικρά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και η ΕΠΟ δεν ασχολείται με την πρόταση που έχει κάνει η Super League για την επαγγελματική διαιτησία.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ