ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Διπλό» μεσά στη Τούμπα, Θρύλε όλε, ολέ!

«Διπλό» μεσά στη Τούμπα, Θρύλε όλε, ολέ!

Η μεγάλη ώρα για το μεγάλο ματς της Τούμπας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έφτασε! Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σήκωσαν το περσινό πρωτάθλημα και έκαναν μία μικρή φιέστα, με μοναδικό στόχο το «διπλό» ώστε να παραμείνουν κοντά ή και να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην κορυφή, στο δρόμο για το 48ο. 

Η ομάδα του Μίτσελ είναι έτοιμη για «μάχη» στις 20:30, έχοντας στη «φαρέτρα» της τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ειδικότερα τους Κανός και Μπουτούτσι, οι οποίοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, σε ένα πολύ απαιτητικό ματς όπου ο Θρύλος θέλει μόνο τους τρεις βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει με νέα νίκη στο πρωτάθλημα και να στείλει μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Πολύ απλά ότι κάνεις δεν μπορεί να τον ξεγράφει στη «μάχη» για τον τίτλο. Η φανέλα του Θρύλου είναι πολύ βαριά και η κορυφή είναι φτιαγμένη μόνο για εκείνον. Τους άλλους τους ζαλίζει και το παράδειγμα είναι μπροστά...

«Διπλό» μέσα στη Τούμπα, Θρύλε όλε, ολέ!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ