ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μπορούσε το «διπλό» στην Τούμπα...

Μπορούσε το «διπλό» στην Τούμπα...

Αν και δέχθηκε αρκετή πίεση από τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός στάθηκε όρθιος χάρη στον εξαιρετικό Πασχαλάκη και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στην Τούμπα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν ευκαιρίες, αλλά λιγότερες από τον αντίπαλό τους. Το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι δύο ομάδες έμειναν ισόβαθμες στη βαθμολογία της Stoiximan Super League.  

Έτσι παρατάχθηκε στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Με τη γνωστή... συνταγή παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Κάτω από τα δοκάρια άρχισε ο Πασχαλάκης. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά βρέθηκαν οι Ροντινέι, Σωκράτης, Ντόη και Ρεάμπτσιουκ. Στον άξονα άρχισαν οι Εμβιλά και Ίνμπομ Χουάνγκ, στα άκρα φανέλα βασικού πήραν οι Μασούρας και Μπιέλ. Επιθετικός μέσος ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Μπακαμπού.

Το πρώτο ημίχρονο

Με ένα σουτ του Νάρεϊ, όπου η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη, άρχισε το ματς στην Τούμπα. Στο 2’, ο Νάρεϊ γύρισε από τα αριστερά, ο Ζίβκοβιτς έκανε το σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης απέκρουσε. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός πήρε μέτρα στο γήπεδο, ο Χάμες έβγαλε κάθετα για τον Μπακαμπού, ο οποίος είδε τον Κοτάρσκι να τον προλαβαίνει, πριν εκείνος σουτάρει. Στο 6’, ο Κωνσταντέλιας επιχείρησε ένα ψιλοκρεμαστό σουτ, όμως βρήκε στον Πασχαλάκη και πάλι σε ετοιμότητα, αφού ο γκολκίπερ του Θρύλου μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια. Στο 9’, ο Ολιβέιρα επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης είχε εύκολο έργο αυτή τη φορά.

Στο 17’, ο Πασχαλάκης επενέβη σωτήρια στο σουτ του Κουλιεράκη μέσα από την περιοχή. Στο 22’, ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το 0-1 με τον Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός παικταράς εξαπέλυσε ένα τρομερό σουτ, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κοτάρσκι. Στο 29’, ο Ντάντας έκανε λάθος δίνοντας στον Μασούρα, εκείνος γύρισε στον Ίνμπομ Χουάνγκ, αλλά το σουτ του Νοτιοκορεάτη μέσου χτύπησε στα σώματα και έφυγε σε κόρνερ. Στο 35’, ο Χάμες είπε να δοκιμάσει το πόδι του από μακριά, αλλά ο Κοτάρσκι ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 42’, ο Ντάντας σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε σταθερά. Στο 44’, ο Ολιβέιρα επιχείρησε ένα σουτ εντός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Μασούρας επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο

Με σουτ του Κωνσταντέλια στην κίνηση άρχισε το δεύτερο ημίχρονο, με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα στο 48’. Στο 54’, ο Αουγκούστο προσπάθησε κάτι φιλόδοξο, αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού ήταν και πάλι σε ετοιμότητα. Στο 60’, ο Εμβιλά είδε την μπάλα να του στρώνεται, αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Γάλλος άσος ήταν άστοχο. Στη συνέχεια, ο Θρύλος κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και ο ρυθμός άρχισε σταδιακά να πέφτει. Στο 72’, ο Πασχαλάκης απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Αουγκούστο μετά από φάση διαρκείας, κρατώντας το «μηδέν» για τον Ολυμπιακό.

Στα τελευταία λεπτά, οι μονομαχίες και τα σκληρά μαρκαρίσματα αυξήθηκαν και από τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν δημιούργησαν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία που θα μπορούσε να αλλάξει την έκβαση του αγώνα. Μετά από ώρα και συγκεκριμένα στο 87’, ο Αουγκούστο εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στις καθυστερήσεις δεν άλλαξε τίποτα ως προς το αποτέλεσμα και έτσι ο Ολυμπιακός άφησε δύο σημαντικούς βαθμούς στην Τούμπα μετά το τελικό 0-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Ίνγκασον, Κουλιεράκης (70 λ.τρ. Νάσπεργκ), Ντάγκλας Αουγκούστο, Ντάντας (72' Σβαμπ), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς (72' Μπράντον Τόμας), Κωνσταντέλιας (90'+1 Μπίσεσβαρ), Ολιβέιρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (61' Κανός), Μπιέλ (80' Ραμόν), Χάμες Ροντρίγκες (80' Σαμασέκου), Μπακαμπού (75' Ελ Αραμπί).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ