ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σπανός: «Ο Μελισσανίδης μου είπε ότι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα»

Σπανός: «Ο Μελισσανίδης μου είπε ότι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα»

Σε καταγγελία-σοκ για τον Δημήτρη Μελισσανίδη προχώρησε ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός. Όπως τόνισε, με δηλώσεις του στο OPEN, πήρε τηλέφωνο τον Μελισσανίδη και του ζήτησε να παίξουν το ματς, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ αρνήθηκε.

«Ο Μελισσανίδης μου είπε ότι πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σπανός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον κύριο Μελισσανίδη. Του είπα ελάτε να παίξουμε το παιχνίδι. Μου είπε πως πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι για να πάρει το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι για να πάρει το πρωτάθλημα. Του είπα πως ξέρω ως ΑΕΚ πρεσβεύεις κάτι άλλο και μία άλλη φιλοσοφία, που έχει δείξει στο παρελθόν. Ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην παίξει και πίεσαν τον διαιτητή προς αυτή την κατεύθυνση.

Αμφισβητούμε την μέτρηση, έγινε με τη μεζούρα, από που προβλέπεται μεζούρα. Το παιχνίδι δεν έγινε μεσοσταθμικά για διαφορά 1, 1.5 εκατοστά. Αν θέλουμε το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, να παίζεται. Δεν αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα να ψάχνεται για να πάει να κερδίσει το παιχνίδι στα δικαστήρια. Ο Μανούχος πιεζόταν, πήρε μια μεζούρα για να μετρήσει. Η μία εστία έχανε 1, 1.5 πόντο λες και έγινε κάτι. Θα ζητήσουμε την επανάληψη του αγώνα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ