ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όσο ζει, ελπίζει και θα παλέψει μέχρι τέλους!

Όσο ζει, ελπίζει και θα παλέψει μέχρι τέλους!

Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στην Τούμπα, αλλά όπως λέει και ένα ρητό «αν δεν μπορείς να κερδίσεις, τότε μην χάσεις» και έτσι έπραξαν οι «ερυθρόλευκοι».

Δεν έπαιξε και το καλύτερο ποδόσφαιρο του ο Ολυμπιακός. Ζορίστηκε, πιέστηκε, χρειάστηκε ο Πασχαλάκης να αποδείξει ξανά ότι είναι ένας πολύ σπουδαίος τερματοφύλακας, αλλά, το συμπέρασμα είναι ότι άντεξε, στάθηκε όρθιος, πάλεψε και επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη μέσα σε όλους τους στόχους.

Παίζοντας σε άλλα παιχνίδια θελκτικό και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στα μάτια του κόσμου, σε άλλα όχι και τόσο, οι «ερυθρόλευκοι», αποδεικνύονται ότι είναι πολύ σκληροί και για να πεθάνουν και πολύ… ζωντανοί για να κόψουν το νήμα πρώτοι στο φινάλε.

Είναι γεγονός ότι αυτή η ομάδα απέχει πολύ από εκείνη που ονειρεύεται ο κόσμος της, αλλά θα είναι άδικος όποιος δεν παραδεχθεί ότι και προσπάθεια έχει γίνει και βελτίωση υπάρχει.

Όσο ο Θρύλος παίζει, τόσο θα βελτιώνεται. Η κρίσιμη κούρσα είναι μεγάλη, τα παιχνίδια πολλά και καλύτερος οδηγός είναι συνήθως εκείνος που ξέρει καλύτερα τη διαδρομή. Μιλάμε, για τον αυτοκράτορα του ελληνικού ποδοσφαίρου με τα 47 πρωταθλήματα, ο οποίος είναι… ζωντανός και θα παλέψει μέχρι τέλους για άλλο ένα πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ