ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H Super League «άδειασε» την ΑΕΚ!

H Super League «άδειασε» την ΑΕΚ!

Χωρίς την παρουσία της, όπως και στο παιχνίδι της Κυριακής, έτσι στο ΔΣ της Super League η ΑΕΚ, καθώς δεν πήρε μέρος υπό το φόβο της κατακραυγής των ΠΑΕ και ενόψει της αυριανής (9/2) εκδίκασης της υπόθεσης του αγώνα της με τον Ατρόμητο. Η ΑΕΚ αιτιολόγησε ότι δεν παίρνει μέρος στο συμβούλιο για να μη νομιμοποιήσει όποια απόφαση ληφθεί, δείχνοντας ότι θέλει οι αγώνες να κρίνονται στα χαρτιά και όχι στα γήπεδα.

Κατά τα άλλα η ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της Λίγκας μπορεί να θεωρηθεί και υπερασπιστικό όπλο για τη δικαίωση του Ατρομήτου, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης της... μεζούρας. Πιο συγκεκριμένα ομόφωνα όλες οι ΠΑΕ αποφάσισαν οι μετρήσεις, εφόσον ζητηθούν, να γίνονται το πρωί των αγώνων με πιστοποιημένα όργανα. Ολες οι ΠΑΕ είναι σύμφωνες τα παιχνίδια να κρίνονται στα γήπεδα. Όλα αυτά δείχνουν και την απομόνωση της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η εκδίκαση:

 To Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση (στην οποία παρέστησαν τα 13 από τα 15 μέλη του - απουσίασαν η ΠΑΕ ΑΕΚ και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1) Ο σωστός τρόπος μέτρησης των goal posts είναι αυτός που ορίζεται στον οικείο κανονισμό της FIFA, δηλαδή συσκευή λέιζερ ή ειδική ράβδος μέτρησης και κανένας άλλος τρόπος

2) Είναι προφανής επιθυμία και προτίμηση όλων πως, για το καλό του ποδοσφαίρου, οι αγώνες θα πρέπει να κρίνονται στα γήπεδα,

3) Εφεξής θα δoθεί οδηγία σε κάθε παρατηρητή και συντονιστή εγκατάστασης της Super League όπως, επιμελεία τους, στη συνάντηση προετοιμασίας αγώνα (πρωινή σύσκεψη), εφόσον τίθεται θέμα από τη φιλοξενούμενη ομάδα, να λαμβάνει χώρα μέτρηση των διαστάσεων των goal posts με πιστοποιημένη μέθοδο (ειδική ράβδο μέτρησης που θα φέρει πιστοποίηση από τον επίσημο συνεργάτη της Super League για θέματα αγωνιστικών χώρων).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ