ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7...

Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7...

Ο Θρύλος είναι πάντα μπροστά και στην πρώτη γραμμή της προσφοράς, προς το κοινωνικό σύνολο. Σέβεται τον συνάνθρωπο και είναι εκεί, για να προσφέρει… Και ενημερώνει σχετικά, για τη διεξαγωγή εθελοντικής αιμοδοσίας στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7. Που και πότε; Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση.

Αναλυτικά:  «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στο χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», από τις 10:00 έως τις 14:00 κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.

Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος.

Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Η Αιμοδοσία δίνει ζωή.

Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνής στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα.

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά».

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ