ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Βλέπει» ενδεκάδα ο Ραμόν!

«Βλέπει» ενδεκάδα ο Ραμόν!

Το παιχνίδι του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τους ποδοσφαιριστές του να έχουν επικεντρωθεί πλέον στην αναμέτρηση που ακολουθεί την Δευτέρα (13/2) στο Καραϊσκάκη με τον Παναιτωλικό για την Super League.

Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, με τους Πειραιώτες να θέλουν να αφήσουν πίσω τους όσα συνέβησαν στην Opap Arena και να επιστρέψουν στις νίκες.

Μάλιστα, ο Μίτσελ μάλιστα έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα σχέδιά του για το παιχνίδι της Δευτέρας, ο οποίος αναμένεται να δώσει ευκαιρία στον Ραμόν.

Ο Ισπανός τεχνικός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα εμπιστευθεί τη Δευτέρα στο αριστερό άκρο της άμυνας, τον νεαρό Βραζιλιάνο μπακ. Δεν θα επιστρατεύσει την μέχρι τώρα γνώριμη λύση Βρουσάι, που έπαιζε εκεί όταν έλειπε ο Ρέαμπτσιουκ, οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών.

Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του Ραμόν μετά από το ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, ενώθα είναι η πρώτη του παρουσία στη βασική ενδεκάδα στον Ολυμπιακό Ο νεαρός άσος του Θρύλου είναι έτοιμος να αρπάξει και αυτήν την ευκαιρία από τα… μαλλιά και να μπει στο… μάτι του Μίτσελ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ