ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αυγενάκης: «Υπάρχουν αναφορές για πιθανή χειραγώγηση αγώνων στη Super League 2»

Αυγενάκης: «Υπάρχουν αναφορές για πιθανή χειραγώγηση αγώνων στη Super League 2»

Το μόνο που φαίνεται να νοιάζει τη Super League 2 είναι να πάει κόντρα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, λόγω της ιδιότητας που έχει ως πρόεδρος της Stoiximan Super League. Δεν πρέπει να την... συγκινεί και πολύ το γεγονός πως ο Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε στη Βουλή πως υπάρχουν αρκετές αναφορές για πιθανή χειραγώγηση αγώνων στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου… Πρέπει να περνάνε στα... ψιλά αυτά για τη διοργανώτρια, η οποία το μόνο που ξέρει είναι να τα... βάζει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού κάλεσε τις ομάδες να επιστρέψουν στα γήπεδα και στην αγωνιστική δράση, ώστε να συνεχιστεί ο διάλογος για τα έσοδα από το στοίχημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αυγενάκης:

«Από τη Super League 2 αναμένουμε την αλλαγή της εκβιαστικής και ατελέσφορης στάσης της, την επιστροφή των ομάδων στην αγωνιστική δραστηριότητα και κατόπιν τη συνέχεια του διαλόγου μας. Επιπλέον, εξετάζουμε και όλους τους δυνατούς τρόπους μέριμνας και διασφάλισης των δικαιωμάτων των ποδοσφαιριστών και των εργαζομένων στις ΠΑΕ της SL2, εφόσον η παράλογη συμπεριφορά της Super League 2 συνεχιστεί. Είναι ώρα να πρυτανεύσει η λογική στην Super League 2 και όχι οι ακρότητες και οι τακτικισμοί», είπε αρχικά.

Και ανέφερε: «Ήδη αξιολογήθηκαν από την ΕΠΑΘΛΑ οι 11 από τις 13 Αναφορές Αγώνων της SL2 και για δύο εξ αυτών των αγώνων προκύπτει Πόρισμά της για περαιτέρω διερεύνηση από τον Αθλητικό Εισαγγελέα και το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΠΟ. Ομοίως, Πόρισμα για περαιτέρω διερεύνησης από τον Αθλητικό Εισαγγελέα και το Πειθαρχικό Όργανο της ΕΟΚ προέκυψε και για τον έναν αγώνα μπάσκετ».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ