ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα εξαφανίζουμε! Βγήκαν τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό!

Τα εξαφανίζουμε! Βγήκαν τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό!

Μπορεί το εκτός έδρας ματς με τη Λαμία να προηγείται, ωστόσο μετά ακολουθεί το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί όπου ο κόσμος του Θρύλου θα επιστρέψει στον Ναό, ώστε να στηρίξει και να ωθήσει την ομάδα στη νίκη, με τη φωνή του και τον παλμό του από την κερκίδα, για να «λιώσει» τους «πράσινους».

Σήμερα, Τσικνοπέμπτη (16/2), μάλιστα, βγήκαν τα εισιτήρια για το μεγάλο ματς με τον Παναθηναϊκό και ο λαός του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να τα εξαφανίσει και να γεμίσει το Καραϊσκάκη το επόμενο Σάββατο (25/2)!

Δείτε λεπτομέρειες:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον αγώνα της 24ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος STOIXIMAN Super League Ελλάδας 2022-23 απέναντι στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο 25/02 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Εισιτήρια θα διατεθούν μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Πέμπτη 16/2, από τις 12:00 έως την εξάντλησή τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται με τους εξής τρόπους:

α) την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email)
β) με την εφαρμογή Ticket Mobile κατά την οποία το εισιτήριο εμφανίζεται σε Smartphone.
γ) από τα delivery kiosks (αυτόματα μηχανήματα παραλαβής εισιτήριων) έξω από την θύρα 17

Για αγορά εισιτηρίων μέσω internet, πατήστε εδώ

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την Παρασκευή 17/2 (10:00 – 18:00), Δευτέρα 20/2 έως Παρασκευή 24/2 (10:00 – 18:00), καθώς και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως και την έναρξη του.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15, 20, 25, 30, 45, 55, 65, 150 (VIP) και 200 (VVIP).

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι φίλαθλοι της ομάδας μας που είναι ΑΜΕΑ (με πάθηση άνω των 67% και χωρίς κινητικά προβλήματα) και οι ΑΝΕΡΓΟΙ (κάρτα ανεργίας σε ισχύ) θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στις θύρες 21 & 22 με την ειδική τιμή των 10€.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», ΜΟΝΟ την Παρασκευή 17/2 (10:00 – 18:00), την Δευτέρα 20/2 (10:00 – 18:00) ή έως την εξάντλησή τους, με την προσκόμιση του ΑΔΤ, ΑΜΚΑ και της Κάρτας Ανεργίας (ΑΝΕΡΓΟΙ) ή την Γνωστοποίηση Αποτελέσματος Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΑΜΕΑ).

ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet(www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ