ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κατοίκος, το... πουλέν του Γιαννάκη που ανέβασε ο Μπένετ! (video)

Κατοίκος, το... πουλέν του Γιαννάκη που ανέβασε ο Μπένετ! (video)

Χωρίς να φαίνεται ότι τη νοιάζει και πολύ, η ΚΕΔ συνεχίζει να ξεφτιλίζεται και παράλληλα να εκτίθεται σε κάθε αγωνιστική του φετινού και αλλοιωμένου πρωταθλήματος. Το... συνεργείο του Μπένετ εξυπηρετεί τα συμφέροντα των «εξυγιαντών» και αδικεί μονίμως τον Ολυμπιακό, πηγαίνοντάς τον κόντρα διαρκώς. Όπως σας προαναφέραμε και νωρίτερα, η ΚΕΔ επέλεξε τον Κατοίκο στο εκτός έδρας του Ολυμπιακού με τη Λαμία, την προσεχή Κυριακή (19/2, 16:00). Έναν διαιτητή άπειρο, χωρίς παραστάσεις και όχι μόνο...

Ο Κατοίκος κάνει καριέρα με ασυλία και οι λόγοι είναι αρκετοί. Αρκεί να ακούσει κανείς όσα λέγονται στη διαιτητική πιάτσα για τον Αθηναίο ρέφερι, ο οποίος είναι... πουλέν του Γιανννάκη, σε Γ’ Εθνική και Super League 2, αλλά και ψυχογιός του Παναγιώτη Δημητρίου ο οποίος είναι αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, τη διοίκηση της οποίας στηρίζει η ΑΕΚ.

Τα λάθη του Κατοίκου μπορεί να διαδέχονται το ένα το άλλο και να μπαίνουν κάτω από το... χαλί, ωστόσο ο ίδιος... κέρδισε τον προβιβασμό του στις προσθήκες του περασμένου Σεπτεμβρίου και όχι το περασμένο το καλοκαίρι. Κι αυτό, διότι τότε είχε κριθεί ανεπαρκής. Η ανάληψη των καθηκόντων του αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ από τον Μπένετ άλλαξε τα δεδομένα και κάπως έτσι ο Αθηναίος ρέφερι ανέβηκε και μάλιστα στη διαιτητική πιάτσα ακούγεται ότι θα τον κάνουν και διεθνή!

Όλα αυτά και όσα θα διαβάσετε παρακάτω δείχνουν και το λόγο για τον οποίο ορίστηκε ο Κατοίκος στο Λαμία-Ολυμπιακός. Ο λόγος αφορά το «μπλόκο» που ετοιμάζει η «εξυγίανση» με έναν διαιτητή άπειρο, που αποτελεί ένα από τα καλύτερα «εργαλεία» της «εξυγίανσης». Έναν διαιτητή που φέτος έχει διευθύνει μόλις τέσσερα ματς στη Super League και ένα ματς Κυπέλλου, ανάμεσα στον Άγιο Νικόλαο και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου 1-1 (1-2 στην παράταση) στο οποίο έχασε την... μπάλα. Παρά ταύτα, ο ίδιος συνεχίζει να σφυρίζει και ας μην έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ του Άρη πριν από περίπου ένα μήνα στο ματς με τον Βόλο (3-0), στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο λόγος για τον οποίο ο Κατοίκος δεν ανέβηκε το καλοκαίρι έχει να κάνει με το γεγονός πως έκανε σημαντικά λάθη στο ματς των πλέι άουτ της περασμένης σεζόν Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων Σμύρνης 2-2. Αρχικά, δεν έδωσε πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα σε χέρι του Μπαράλες, ενώ δεν απέβαλλε τον Ιγκλέσιας του Αστέρα με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 94’ για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο, καθώς ο Αργεντινός άσος πάτησε με τις τάπες τον Ντάουντα στον αχίλλειο τένοντα.

Τα διαιτητικά «εγκλήματα» του Κατοίκου δεν έχουν τελειωμό... Τον Ιούνιο του 2018 σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Β’ ΕΠΣΑ σφύριξε ένα ανύπαρκτο-απίστευτο πέναλτι υπέρ του Ατταλου Νέας Φιλαδέλφειας. Ακόμα θυμούνται στον Πανιώνιο Καισαριανής το «χειρουργείο» του 31χρονου διαιτητή. Ο Κατοίκος καταλόγισε πέναλτι σε πτώση ποδοσφαιριστή του Άτταλου ο οποίος... γονάτισε κυριολεκτικά μπροστά του! Και ευνόησε ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας, περιοχή την οποία... αγαπά ο κύριος Δημητρίου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ