ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκανδαλώδες πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού από Φωτιά και Σιδηρόπουλο! (video)

Σκανδαλώδες πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού από Φωτιά και Σιδηρόπουλο! (video)

Το σπρώξιμο στον Παναθηναϊκό από την «εξυγίανση» δεν έχει τέλος τη φετινή σεζόν. Φωτιάς (Πέλλας) και Σιδηρόπουλος ευνόησαν ξεκάθαρα τους «πράσινους», σφυρίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Βόλου, στο ματς που έγινε στη Λεωφόρο. Ο ρέφερι από την Πέλλα ανακάλυψε πέναλτι του Σιέλη σε βουτιά του Παλάσιος στο 67’ και ο VARίστας Σιδηρόπουλος το... επιβεβαίωσε. Με αυτό τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 2-0, παίρνοντας ακόμη ένα «δώρο» από το... συνεργείο του Μπένετ.

Να σημειωθεί και να τονιστεί ότι αυτό ήταν το όγδοο πέναλτι που δόθηκε υπέρ του ΠΑΟ τη φετινή σεζόν. Πέναλτι το οποίο ήταν το πιο αστείο από όλα... Ο Παλάσιος... έπεσε στο έδαφος, αφού ήρθε σε επαφή με το σώμα του Σιέλη, ο οποίος βρήκε και τη μπάλα, ενώ ο Παλάσιος έχει αρχίσει να πέφτει με το πού τον πλησιάζει! Μιλάμε για μία άθλια απόφαση και ένα ανύπαρκτο πέναλτι, το οποίο φαίνεται πως κερδήθηκε μετά τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για πέναλτι στο 40’!

Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, έπαιξε με παίκτη παραπάνω σε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο, πριν σφυριχθεί υπέρ του το πέναλτι-εφεύρεση των Φωτιά και Σιδηρόπουλου, με τον δεύτερο να συμφωνεί κακώς με την απόφαση του διαιτητή και να κάνει κακή ανασκόπηση της φάσης... Τι πιο σύνηθες... 

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι του ΠΑΟ:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ