ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο κορυφαίος σκόρερ στα εντός!

Ο κορυφαίος σκόρερ στα εντός!

Συνεχίζει να διατηρεί την εξαιρετική του σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα, ο Σεντρίκ Μπακαμπού. Μπορεί να μην είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα… τρελάνει με την εικόνα του, αλλά έχει τη δυνατότητα να κάνει γκολ τη… μισή ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί. Ο Κονγκολέζος φορ, έχει σκοράρει δέκα φορές ως τώρα στο πρωτάθλημα και οι έξι εξ αυτών, είναι στο δεύτερο «μισό» της σεζόν. Παράλληλα, παραμένει ένας εκ των πιο εύστοχων ποδοσφαιριστών στην Σούπερ Λιγκ, με ένα τέρμα ανά 3,3 «τελικές» αλλά και δεύτερος στη γενική κατάταξη των σκόρερ, έχοντας μόλις ένα τέρμα λιγότερο από τον Λιβάι Γκαρσία (ΑΕΚ) και Νίκο Καρέλη (Παναιτωλικός), που έχουν από έντεκα.

Μάλιστα, ο πρώην άσος της Μαρσέιγ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο σκοράρισμα και εντός και εκτός έδρας. Ωστόσο, στα εντός έδρας παιχνίδια είναι ο πιο επιδραστικός παίκτης των «ερυθρόλευκων» στο σκοράρισμα αλλά και σε ολόκληρη την Σούπερ Λιγκ! Σύμφωνα με τα λεπτά που έχει αγωνιστεί, ο Μπακαμπού με έξι τέρματα έχει 60% επιτυχία στο γκολ, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ έχει επίσης μισή ντουζίνα τέρματα, αλλά 54,5% επιτυχία. Έξι γκολ έχει ως «γηπεδούχος» και ο Αιτόρ, αλλά ο εξτρέμ των «πράσινων» λόγω τραυματισμού θα χάσει τη συνέχεια της σεζόν, οπότε είναι… δεδομένο πως θα μείνει πίσω από τους προαναφερθέντες.

 Το πόσο μεγάλη είναι η εμπιστοσύνη πάντως στον Μπακαμπού, φαίνεται και από το γεγονός πως όλη η ομάδα τον «σημαδεύει» και… δουλεύει για πάρτη του! Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Ροντινέι έβγαλε τη σέντρα για το 1-0 των γηπεδούχων, ενώ είχαν προηγηθεί και οι πάσες που είχε δεχτεί από τους Ματιέ Βαλμπουενά (2), Χάμες Ροντρίγκες (2), Ανδρέα Ντόη, Ίνμπομ Χουάνγκ, Όλεγκ Ρεαμπτσιούκ και Πεπ Μπιέλ!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ