ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟ

Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟ

Σε διπλό... ταμπλό θα πρέπει να παίξουν οι "πράσινοι" τις επόμενες ημέρες. Διότι δεν έχουν κληθεί σε απολογία μονάχα από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, που βρέθηκε εξάλλου στο γήπεδο της Λεωφόρου, άσκησε από την πλευρά του πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟ για όσα συνέβησαν εκεί το περασμένο Σάββατο. Και είναι σίγουρο πως περιμένει βαριά "καμπάνα" τον Παναθηναϊκό διότι με τόσα που έγιναν, μόνο και μόνο η εφαρμογή των κανονισμών θα επιφέρει εξοντωτική ποινή.

Σχετικά με τις κλήσεις σε απολογία η πρώτη αναφέρει ότι "Βάσει των αναφερομένων στο από 21/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. 2032/15/2153797 Έκθεση της Αστυνομίας». Επίσης, «Σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 36605/25-11-2015 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

@@ Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 15 παρ.   2 περ. δ΄και ε΄, 3 περ. Α΄, 5 περ. α΄ και  β΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ".

Και ακόμα ότι "Με βάση την από 24-11-2015 ένσταση σας κατά του κύρους του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος (αγώνας) δεν διεξήχθη τελικώς, κατά την ορισθείσα ημερομηνία της  21ης-11-2015 (11η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, περιόδου 2015-2016), καλείσθε την Παρασκευή, 27-11-2015, και ώρα 09.30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες, κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να την υποστηρίξετε".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Εκθέτει τον Σιμιτζόγλου

  Εκθέτει τον Σιμιτζόγλου

  Η τιμωρία του ΠΑΟ που βασίστηκε και στην κίνηση του Δικαστή να βάλει και το άρθρο 15, παρ. 6 (για επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου) στην απόφασή του

 • Συμπληρωματική δίωξη

  Συμπληρωματική δίωξη

  Εις βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τον Αθλητικό Δικαστή της Super League

 • Δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

  Δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

  Αστεία πράγματα ακούστηκαν κατά την απολογία του ΠΑΟ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League!

 • Μέγα σκάνδαλο!

  Μέγα σκάνδαλο!

  Η δίωξη δεν περιλαμβάνει την παράγραφο για εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ