ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για τα καλά στο... κόλπο του τίτλου ο Θρύλος!

Για τα καλά στο... κόλπο του τίτλου ο Θρύλος!

 Όλη η ουσία θα είναι στα πλέι οφ. Εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει την πραγματική αντεπίθεσή του. Η ομάδα του Πειραιά χωλαίνει φέτος στον τομέα των ντέρμπι και πρέπει σε αυτόν να βελτιωθεί. Να κερδίζει τα πιο μεγάλα και κομβικά ματς και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, ώστε να μπορέσει να είναι σε απόσταση βολής, ενόψει των πλέι οφ.

Μάλιστα, μετά την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα και το άνετο πέρασμα του Θρύλου από τη Λαμία. Το πρωτάθλημα είναι πάλι ζωντανό. Όπως και ο Ολυμπιακός. Μετά από μόλις 9 αγωνιστικές, το -12 από την κορυφή και τη γκέλα στα Γιάννενα στις 21 Δεκεμβρίου, έγινε -5. Και χωρίς οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν εμφανίσει τον καλύτερο εαυτό τους. Χωρίς να έχουν κυριαρχήσει σε όλα τα παιχνίδια τους. Δείχνοντας αδυναμίες και κακές στιγμές. Κι όμως, η διαφορά από το ρετιρέ της βαθμολογίας μειώθηκε κατά 7 ολόκληρους βαθμούς. Και πλέον όλα είναι αλλιώς, φυσικά ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» που έρχεται το Σάββατο (25/2, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα και την ευκαιρία, στα παιχνίδια που έρχονται με Παναθηναϊκό (εντός), Λεβαδειακό (εντός) και ΑΕΚ (εκτός), αν είναι σοβαρός, να φτάσει τουλάχιστον στους δύο βαθμούς από την κορυφή, κερδίζοντας αυτούς τους 9 βαθμούς. Θα είναι μέσα, πολύ… μέσα στο κόλπο του τίτλου. Και μόνο αυτό, αρκεί για να καταλάβουν ακόμη και όσοι δεν έχουν μπει ακόμη στο κλίμα, πως ό,τι έρχεται, είναι τελικός. Και τους τελικούς, δεν τους παίζεις, τους κερδίζεις. Αυτός είναι ο μόνος σωστός τρόπος, για να επιστρέψεις στην κορυφή.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ