ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

H νέα αριστερή πλευρά που έδωσε πνοή!

H νέα αριστερή πλευρά που έδωσε πνοή!

Άνετο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στη Λαμία, όπου επικράτησε 3-0 της ομόνυμης ομάδας και βρέθηκε εκ νέου στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας της  Super League. Μάλιστα το σημαντικό για τον Θρύλο ήταν πως πήρε τους τρεις βαθμούς αλλά κι ότι «κέρδισε» παίκτες. Εκτός από την άνοδο του Ίνμπομ Χουάνγκ, ξεχώρισαν οι  νεοφερμένοι Σέρχι Κανός και Ραμόν.

Πιο συγκεκριμένα, τα άκρα του Ολυμπιακού είναι... πονεμένη ιστορία για τους «ερυθρόλευκους» φέτος, με την αριστερή πλευρά ειδικά να αποτελεί αγκάθι τόσο για την αμυντική, όσο και για την επιθετική τους λειτουργία. Ωστόσο, η παρουσία του Ραμόν και των δύο άσων, στο χθεσινό παιχνίδι έδωσε νέα πνοή.

Ο Βραζιλιάνος και ο Ισπανός είχαν απολογισμό από μία ασίστ συν ένα δοκάρι του Κανός, δείχνοντας πως ο Μίτσελ έχει στη διάθεσή του δύο νέες, αξιόπιστες μονάδες για την δύσκολη και απαιτητική συνέχεια.

Για τον νεαρό μπακ βέβαια πρέπει να αναφερθεί πως όπως και στο 6-1 με τον Παναιτωλικό, έδειξε ότι αποτελεί ελπιδοφόρα περίπτωση που όμως πρέπει να δουλευτεί. Πάντως παίρνει μέχρι τώρα θετικό βαθμό και μαζεύει πόντους για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Όσο για τον Κανός, η ποιότητα του και η ουσία στο παιχνίδι του είναι καταλυτικά για τους «ερυθρόλευκους». Να θυμίσουμε ότι ο Ισπανός λίγες ημέρες νωρίτερα, στο ματς εναντίον του Παναιτωλικού, είχε γκολ, κερδισμένο πέναλτι και συμμετοχή σε ένα ακόμα τέρμα του Θρύλου.

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ