ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ζει και αναπνέει» για το ντέρμπι ο Χάμες!

«Ζει και αναπνέει» για το ντέρμπι ο Χάμες!

Μετά το σημαντικό «διπλό» (0-3) του Ολυμπιακού στην έδρα της Λαμίας, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ο Μίτσελ έδωσε ρεπό στους «ερυθρόλευκους» ποδοσφαιριστές, τη Δευτέρα (20/2), ώστε να πάρουν «ανάσες», ενόψει του μεγάλου ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό, το προσεχές Σάββατο (25/2), στο κατάμεστο, όπως αναμένεται, «Γ. Καραϊσκάκης».

Όμως, ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος προφυλάχθηκε και έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας, δεν έκανε χρήση του ρεπό που είχε. Αντίθετα, ο Κολομβιανός παικταράς πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, για να δουλέψει και να ανεβάσει «στροφές». Κάτι το οποίο δείχνει πως ο Χάμες «ζει και αναπνέει» για το ντέρμπι «αιωνίων», το οποίο θα είναι το πρώτο του στον Ναό.

Για την ακρίβεια, ο Κολομβιανός σούπερ σταρ πήγε στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και έκανε δικό του, ειδικό πρόγραμμα, υπό την επίβλεψη των προπονητών και των γυμναστών του Ολυμπιακού. Ο Χάμες έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και πως αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος για την μεγάλη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ του Σαββάτου (25/2, 20:30).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ